Dekorasyonun İlk Adımı: Portmanto
GÜNDEM 27.06.2023 18:08:00 810 0

Dekorasyonun İlk Adımı: Portmanto

Eve giren ilk kişiyi tarzınızla karşılamak isterseniz portmanto seçiminde hassas davranmalısınız. Kapının açılması ile evin gölgesini yansıtan bu önemli eşya çeşitleri ile dikkatleri üzerine toplar.

Siz de farklı moda akım ve trendlerinin yansıtıldığı portmanto modellerini inceleyebilir, tarzınızı kapının açıldığı ilk an itibari ile yansıtabilirsiniz.

Portmantonuz Tarzınızı İfade Ediyor mu? 

Ev dekorasyonu hakkında ilk izlenimi, portmanto oluşturur. Bu özelliği sayesinde dekorasyon stilini yansıtan portmanto seçerken tarzınızı göz önünde tutmalısınız. Sadelikten yana bir kişi iseniz beyaz ve tonlarının kullanıldığı, detay bulundurmayan tasarımları inceleyebilirsiniz. Sükseli bir giriş yapma taraftarı iseniz çit askılık ya da geniş aynaların tercih edildiği tasarımlar ile tarzınızı bulabilirsiniz. Klasik bir görüntü düşünüyorsanız ise kapak ayrıntılarına sahip olan seçeneklere göz atabilirsiniz. 

Tasarımlar; palto, ayakkabı ya da şemsiye gibi eşyaların muhafaza edilmesini sağlar. Aynı zamanda anahtarlıkların kaybolmadan saklanmasını da kolaylaştırır. Ürünler de eşya yerleştirilmesini pratik hale getiren çeşitli bölümlere yer verilir. Bu bölümler, aranılan eşyanın hızlı bir şekilde bulunmasını sağlarken yerleştirme sırasında düzen sağlanmasına yardımcı olur. Sağladığı avantajlar sonucunda yatak odası ya da çalışma odası dekorasyonlarında da kullanılabilir. Tasarımları satın alarak eşyalarınızı kolay bir şekilde yerleştirebilir, aradığınız materyali hızlıca bulabilirsiniz.

Misafir Karşılayan Portmanto Modellerinde Malzeme Detayı 

Aynalı portmanto modelleri, dar ve küçük alanlar da sıklıkla kullanılır. Bu seçenekler, göz illüzyonunun oluşturulmasını sağlayarak ortamların geniş ve ferah bir görsellik sergilemesine kaynaklık eder. Ayna detayına sahip olan tasarımlardan bazılarından çekmece ayrıtısı yer verilir. Bu ayrıntı, görüntü bütünlüğünün oluşturulmasını sağlayarak aynaların neden olacağı sarsıcı etkiyi azaltır. Tasarımları tercih ederek dar ortamların ferah bir görüntü kazanmasını sağlayabilirsiniz. 

Portmanto fiyatları kullanılan malzemeye göre değişiklik gösterir. Ürünlerde suntalam, ahşap, MDF gibi farklı materyaller kullanılır. Tercih edilen materyal tasarımın görüntüsünde belirleyici etkiye sahiptir. Ahşap ham maddeden üretilen seçenekler eski hayat tarzını benimseyen kişilerin favorilerindendir. Bu seçenekler; retro, otanatik ya da vintage gibi son dönem de sarsıcı etki oluşturan moda akımların uyum sağlama olanağı tanır. 

Suntalam ya da MDF den üretilen seçenekler, pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Yüzeyler mat ya da parlak bir bitişe sahip olabilir. Mat bitişi olan ve detay bulundurmayan modeller, klasik ve sade stilin yansıtılmasına olanak tanır. Parlak bitişin kullanıldığı modeller de ise avangart trendin özgün ve göz alıcı bakışını ortaya konur. Benimsediğiniz akıma uyum sağlayan tasarımı satın alarak ev dekorasyonuzunu uyumlu bir şekilde tamamlayabilirsiniz. 

Modeller çeşitli çalışma ortamı ya da ofislerde de kullanılabilir. Ofisler için tercih edilen seçeneklerde kapak detayına önem verilir. Bu detay, kıyafetlerin toz ya da rutubete karşı korunmasına aracılık eder.

Ev Halkının İlk Durağı: Portmanto

Portmanto askılık seçenekleri; kaban, trençkot ya da ceket gibi kıyafetlerin kırışmadan korunmasına yardımcı olurken depolama alanı yaratır. Askı detayları sayesinde oldukça kullanışlıdır. 

Ayakkabılar için üretilen seçenekler de vardır. Portmanto ayakkabılık tasarımları, ideal boyutu sayesinde farklı numaralara sahip ayakkabıların muhafaza edilmesine olanak tanır. Bu seçenekler, bölme formuna sahiptir. Bölmeli yapısı sonucunda ayakkabıların deforme olmadan saklanmasına yardımcı olur. Sürgülü portmanto tasarımları üzerinde çeşitli işlemelere yer verilir. Bu işlemelerden bazıları şerit detayına sahiptir. Şerit ayrıntısı sayesinde ortamların zarif bir şekilde hareketlendirilmesine olanak tanır. 

İster sürgülü ister aynalı ya da ayakkabılıklı tasarımlar... Aradığınız ürünleri Koştaş'ta bulabilirsiniz. Siz de detayları ile şıklık kazanan, etkileyici bir görüntüye sahip olan portmanto modellerini Koçtaş avantajları ile satın alabilirsiniz. (Fİ)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı