ÇULHAOĞLU,
SİYASET 10.10.2022 11:57:00 975 0

ÇULHAOĞLU,"VATANDAŞIMIZIN AKLI İLE DALGA GEÇİLİYOR"

Çulhaoğlu,"Ak Parti iktidarı ülkede her şey yolunda, yoksulluk ve fakirlik yok diyor, enflasyonun ülkemiz için bir sorun teşkil etmediğini söylüyor,dış güçler masallarına sarılıp ülke hazinesini yandaşların emrine sunuyor" dedi.

İyi Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu” Daha birkaç gün önce Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin, TÜRK-İŞ’in ve Türkiye İstatistik Kurumu’nun yayınladığı rakamlara değinerek eylül ayında gıda enflasyonun daha da yükseldiğini kendi rakamlarını yayınlayarak vatandaşlarımızın bilgilerine arz etmiştim” dedi.

Çulhaoğlu şöyle devam etti:
"Hemen akabinde Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Fiyat GelişmeleriRaporu da yayımlandı. Merkez Bankasına göre eylül ayındaenflasyon enerji ve hizmet sektörü yüzünden yükselmiş ve hazinemizi bitme noktasına getiren bu liyakatsiz banka yönetimi sanki eylül ayında gıda fiyatlarını hiç artmamış gibi göstermiş. Bu işleri daha önce de TÜİK ve İŞ-KUR’da da gördük. İŞ-KUR aylık verilerinde işsizlik arttı derken, TÜİK işsizliğin azaldığını açıkladı. Devletin çivisini çıkardı bu iktidar. Biri bir şeysöylerken, diğeri bir başka şey söyleyerek vatandaşlarımızın aklı ile dalga geçmeye, her alanda manipülasyona devam ediyorlar.

Genel Başkanımız Meral Akşener grup toplantılarımızda sürekli gündeme getiriyor, “Bu sistemin devam etmesi halinde glen her kış, giden her kış’tan daha sıkıntılı geçecek” diyerek iktidarın önlem almasını istiyor. Ama, Ak Parti iktidarı ülkede her şey yolunda, yoksulluk ve fakirlik yok diyor, enflasyonun ülkemiz için bir sorun teşkil etmediğini söylüyor,dış güçler masallarına sarılıp ülke hazinesini yandaşların emrine sunmaktan, bağırıp-çağırmaktan başka bir şey yapmıyor, üretimi bir türlü önceleyemiyor, üreticimizin girdi maliyetleri olan, gübre, mazot, elektrik, ilaç fiyatlarını düşürücü hiçbir önlem almıyor.

Bunların hepsi 2018 yılı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Etme Sisteminin devreye girmesi ve liyakatsiz yöneticilerin göreve getirilmesi ile ayyuka ulaştı. Tek adam ile yönetme sistemi ülkemize, milletimize iyi gelmedi. Bir dedikleri diğerini tutmuyor, ertesi gün bir başka şey açıklayarak günü kurtarmaya çalışıyorlar.

Tabii olarak ta olanda milletimize oluyor, geçmediği geçiş garantili yollar ve gidip yatmadığı hatta muayene olabilmek için sıra alamadığı hastanelerin paraları yüzünden, yolsuzluklardan, devleti yönetenlerin israflarından dolayı daha pahalı yemek zorunda kalıyor, alım gücü azalıyor dolayısı ile daha çok fakirleşiyor.

Milletimiz müsterih olsun. Ülkemizin Ekonomik, Sosyal ve Siyasi sorunlarını çözecek önerilerimizle insanlarımızı bu iktidardan kurtarmaya, keyfiliğe, kibre ve kural tanımamazlığa son vermeye, yoksulluğa, yolsuzluğa, yasaklara, fahiş cezalara son vermeye, adaleti tesis etmeye ve 85 milyonluk koskoca milletimizi hep birlikte yönetmeye geliyoruz.

Az kaldı.(Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.1 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı