CHP
SİYASET 20.09.2019 10:39:00 684 0

CHP'den Çankırı çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla Çankırı'da görevlendirilen ve Adana Milletvekili Ayhan Barut'un da içinde yer aldığı CHP heyeti, Çankırı'da halkın nabzını tutup sorunları ve çözüm önerilerini konuştu.

 Demokratik kitle örgütleri, meslek odaları, üretici örgütleri ve esnaf temsilcileri ile görüşen CHP Heyeti, sokağa çıkıp esnaf ve yurttaşlarla da görüştü. Her alanda büyük sorunlarla boğuşan Türkiye'nin CHP iktidarına ihtiyaç duyduğunu belirten Ayhan Barut, "Türkiye'yi adım adım geziyor, halkın iktidarı için gece gündüz demeden, durmadan ve yorulmadan çalışıyoruz. Halkımızın desteğiyle mutlaka başaracağız ve insanlarımızın yüzü artık gülecek" dedi.

ÇANKIRI'YI ADIM ADIM DOLAŞTILAR

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla Çankırı'da halkın nabzını tutmak, sorunları tespit edip çözüm önerilerini paylaşmak, ekonomik, sosyal, kültürel, siyasal ve sportif durumun raporlaştırılması için görevlendirilen CHP heyetinde Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin ve Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir yer aldı. Çankırı'da görevlendirilen CHP heyetindekiler, ilk olarak CHP Çankırı İl Örgütü'nde İl Başkanı İlhan Tekin, İlçe Başkanları, parti yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelip kentle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nca düzenlenen Ahilik Haftası etkinliklerine katılarak esnaf ve temsilcileriyle buluşan CHP Heyeti, Çankırı sokaklarına çıkıp esnaf ve yurttaşlarla tokalaşarak sohbet etti. CHP heyeti daha sonra Ahilik Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yurttaşlara yemek ikramında bulundu.

HERKESLE GÖRÜŞTÜLER

Gün boyu Çankırı'da halkın nabzını tutan CHP heyetindekiler, yerel basın kuruluşlarını da gezerek hapis, baskı, sansür, tehdit ve ekonomik sorunlara rağmen halkın haber alma hakkı için çalışan basın emekçileriyle dayanışma duygularını paylaştı. Çankırı Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan, yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelen CHP Heyeti, Çankırı Ziraat Odası'nda ise üreticiler ve temsilcileriyle buluştu, sorunları konuşup çözüm önerilerini paylaştı. Çankırı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aslan ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret eden CHP heyeti, gün boyu süren programlarımızın sonunda Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Meclis Başkanı Cafer Özkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ekonominin seyrini ele alıp sanayicinin sorunları ve çözüm önerilerini dinleyen CHP heyeti, gösterilen ilgiye teşekkür etti.

"DERTLERE DERMAN OLACAĞIZ"

Yoğun geçen Çankırı programıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ayhan Barut, "Çankırı'da toplumun tüm kesimleriyle oldukça verimli görüşmeler yaptık. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi maalesef Çankırı'da da bir dokunduk, bin ah işittik. Maliyetler altında ezilen üretici kolay üretemiyor, ürettiğinden para kazanamıyor ve ürettiğine pişman ediliyor. Siftahsız dükkan kapatan, vergi yüküyle boğuşan esnaf dert küpüne döndü. İnsanlarımız işsizlik, yoksulluk ve çaresizliğe mahkum edilmiş. Ekonomik kriz, artan maliyetler sanayicinin belini bükmüş. Ama kimse endişe etmesin, çok yakın zamanda iktidara gelecek partimizin halkçı ve üretim odaklı çözüm projeleriyle dertlere derman olacağız" diye konuştu.(Öİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı