CHP Milletvekili  Ö.Fethi Gürer, Bor ilçe pazarında vatandaşların yoğun ilgisiyle karılaştı…
GÜNDEM 19.04.2023 10:28:00 788 0

CHP Milletvekili Ö.Fethi Gürer, Bor ilçe pazarında vatandaşların yoğun ilgisiyle karılaştı…

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, tarihi Bor pazarını ve ilçe esnaflarını ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Pazarcı esnafı ve alışveriş için gelen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılayan CHP Milletvekili Gürer, “AKP 21 yıldır, ülkeyi yokluğa ve yoksulluğa taşıdı. Çamur atarak ayakta kalmaya çalışan iktidarı, halkımız oylarıyla göndermeye kararlı” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Seçim çalışmaları kapsamında Bor ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Partisinin  il, ilçe, kadın kolları yöneticileriyle birlikte gün boyu Bor ilçesinde temaslarda bulunan CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, esnaf ziyareti yapın kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet etti. 

CHP Milletvekili Gürer, tarihi Bor Pazarını da gezdi. Pazarcı esnafı ve alışveriş için gelen vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Gürer, Pazar ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, vatandaşların hayat pahalılığından yakındığını aktardı. 

AKP ÜLKEYİ YOKSULLUĞA SÜRÜKLEDİ 

Bor pazarı bölgenin çekim alanı olduğuna vurgu yapan CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “AKP iktidarı 21 yıldır ülkeyi yokluğa ve yoksulluğa sürükledi. Şimdi yapacak bir şeyi kalmadığı için çamur atarak ayakta kalmaya çalışıyor. Ancak yolun sonu göründü. Halkımız oylarıyla AKP iktidarını göndermeye kararlı” diye konuştu. 

EMEKLİYE 15 BİN LİRA BAYRAM İKRAMİYESİ 

14 Mayıstan sonra Millet İttifakının iktidarıyla Türkiye’de yeni bir döneme girileceğini belirten CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Emeklilerin bayram ikramiyesi, yükseleceğiz. Önümüzdeki Kurban Bayramı'nda Geriye dönük 6.500 TL ile birlikte emekli. vatandaşlarımızın hesabına tek seferde tam 15.000 TL ikramiye yatırılacak” iadelerini kullandı. 

KREDİ FAİZLERİ SİLİNECEK 

Esnafın salgın sürecinde kullandığı kredilerin faizleri ile BAĞ-KUR ve vergi borçlarının faizlerini sileceklerini vurgulayan CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kalan anaparanın uygun vadede ödenmesini sağlayacaklarını da anlattı.

KÜÇÜK ESNAFI KORUYACAĞIZ

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Küçük esnafı zincir marketler, büyük marketler, AVM’ler karşısında korumak ve haksız rekabeti önlemek amacıyla gerekli düzenlemeleri de hızla hayata geçireceklerini ifade etti.

TERÖRÜ LANETLİYORUZ 

CHP Milletvekili Gürer Kahvehanelerde yaptığı konuşmalarda da halkın yaşadığı gerçek gündemi yokluğu yoksulluğu görülmemesi için sürekli iktidarın gündem saptırdığını söyledi.

Cumhur ittifakının sürekli gelen zamlarla perişan ettiği yurttaşlarımızı terör ile  kafasını karıştırmaya çalıştığını ve halka verecek vaatleri kalmayanların sürekli CHP iftira attıklarını anlatan CHP milletvekili Ömer Fethi Gürer CHP Misakı Milli Sınırlarını çizen şehitlerin ailelerinin ve gazilerimizin kurucusu olduğu bir partidir.Bayrak Kanunu,İstiklal Marşı Kanunu çıkaranların ve ülkeye Cumhuriyeti getirenlerin ilk kurucusu kuruluş ve kurtuluşumuzun önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün olduğu partidir.Bizden yurtsever çıkar hain çıkmaz.Bize çamur atanlar aynaya baksınlar yüzlerini görürler.Her türlü terörü lanetliyoruz.Bizim terör örgütlerine müsamamız olmaz, olamaz. İktidarın  22 yılda bozmadığı,dağıtmadığı değer kalmadı.Her gün gelen zamlarla vatandaş gıdaya erişimde güçlük çekiyor.Boşanmalar arttı.Madde bağımlılığı on yaşına kadar indi.İşsizlik geçim sıkıntısı,intiharlar patladı.Aile düzenleri sarsıldı.Cumhur ittifakı gerçekleri saklamak için kamuoyuna sürekli iftira pompalamaya devam ediyor.Bizim iktidarımızda ne terör kalacak ,ne de yoksulluk,Hiç bir çocuk yatağa aç girmeyecek “dedi.(Fİ)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı