?BU ACILAR BİR DAHA YAŞANMASIN?
GÜNDEM 2.03.2016 12:42:12 305 0

?BU ACILAR BİR DAHA YAŞANMASIN?

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ?Memleketimizi canları pahasına koruyan şehitlerimiz ve aileleri için ne yapsak azdır. Nasıl ki onların canı vatan için fedaysa, bizim de canımız sizlere feda olsun? dedi.

Şehit Aileleri Derneği´nin şehitler için her ay düzenli olarak okuttuğu mevlide bu ay Seyhan Belediyesi katkı verdi. Mevlide Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve il yönetimi

ALLAH SİZE EVLAT ACISI YAŞATMASIN

Dernek Başkanı Emine Kunt, mevlitte emeği geçen herkese teşekkür ettiği konuşmasında, ?Biz evlat acısı yaşadık. Soğuk mermerlere sarılıyoruz. Allah kimseye yaşatmasın.  Şehit aileleri adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Zeydan Başkanım Allah size evlat acısı yaşatmasın. Allah size bin versin siz de bize bir verin? dedi.

?BİZİM DE CANIMIZ SİZE FEDA OLSUN?

Sözlerine ?Sizinle birlikte olmaktan onur duyuyorum? diyerek başlayan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise, ?Şehitlerimize, şehit ailelerine, bu memleketi canı pahasına koruyanlara ne yapsak azdır. Nasıl ki onların canı vatan için fedaysa, bizim de canımız sizlere feda olsun? diye konuştu.

?YÜCE HALKIMA GÜVENİYORUM?

Terör nedeniyle hemen her gün şehit haberlerinin geldiğini belirten Başkan Karalar, bu haberlerin ocaklara ateş düşürdüğünü söyledi. Başkan Karalar, ?Şehit haberleri canımızı acıtıyor. Evlatlarımız gidiyor ona ağlıyoruz ama bu memleketi yoktan var eden Mustafa Kemal Atatürk´ün kurduğu rejim gidiyor ona da çok yanıyoruz. Türkiye´de yapılmak istenen şey çok açık. Türkiye Cumhuriyeti´nde yaşayan insanların bir arada yaşaması istenmiyor. Herkes herkese düşman olsun isteniyor. Birlikte yaşamanın, birbirimizi sevmenin imkanları ortadan kalkıyor ama ben yüce halkıma çok güveniyorum. Ben Mustafa Kemal Atatürk´ün kurduğu Cumhuriyetin ilelebet payidar kalacağına yürekten inanıyorum? ifadelerini kullandı.

?BU ACILAR BİR DAHA YAŞANMASIN?

Türkiye´nin zor bir dönemden geçtiğine işaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da askerlerimizin, polislerimizin ülke için canlarını verdiğini belirterek, ?Umarım en kısa sürede bu olaylar son bulur ve sıvasız, penceresiz, çatısız evlere bir daha ateş düşmez, bu acılar yaşanmaz? şeklinde konuştu.

?TARİFİ OLMAYAN ACI?

Evlat acısının tarifinin olmadığını dile getiren Ağbaba, sözlerini şöyle sürdürdü:

?Allah bir daha hiç kimseye bu acıyı göstermesin. Siz de evlatlarınızı gencecik yaşlarda toprağa verdiniz. Gencecik fidanlarınız, evlatlarınız toprağa düştü.  Hepsi bizlerin, sizlerin burada bulunan, bulunmayan herkesin huzur içerisinde yaşamasına sağlamak için toprağa düştüler. Maalesef Adana´sından Edirne´sine, Osmaniye´sinden Malatya´sına kadar hep birbirimize benziyoruz.  Malatya´daki şehit anaları, şehit babaları nasılsa buradaki şehit analarımız, babalarımız da aynı. Hepsi birbirine benziyor. Umarız onların bu duygularına vermiş oldukları özveriye layık olabiliriz. Onların Türkiye Cumhuriyeti´nin yaşaması uğruna toprağa düşen yiğitlerimizin anılarına inşallah sahip çıkabiliriz. Sizleri yalnız bırakmayacağız. Sizler için yapabileceğimiz ne olursa her zaman burada il başkanımız ve belediye başkanımız ve biz sizin emrinizdeyiz.?


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı