BODRUM STANDINDA PROTOKOL ÜYELERİ VE TURİZMCİLER BİR ARADA
EKONOMİ 12.04.2023 18:09:00 633 0

BODRUM STANDINDA PROTOKOL ÜYELERİ VE TURİZMCİLER BİR ARADA

12-15 Nisan tarihleri arasında 26’ncı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası (BODTO) iş birliği ile 7 No’lu holde Bodrum standı kuruldu.

BAŞKAN ARAS: “BODRUM DEMEK, TURİZM DEMEKTİR.”

Fuarda turizmcilere seslenen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, EMITT Fuarının önemine dikkat çektiği konuşmasında şunları söyledi:  

 “Bodrum Belediyemiz ve Bodrum Ticaret Odası iş birliği ile yeniden bir fuarda daha birlikteyiz. Hepimizin ortak gayesi olan Bodrum’umuzun turizm çıtasını yükseltmek için EMITT fuarında Bodrum standında buluştuk. Turizm, yarımadamızın dünü, bugünü ve yarınıdır. Bodrum demek turizm demektir. Kentimizi bu algı ile şekillendirmeli, tüm çalışmalarımızı bu gerçek ışığında yapmalıyız. EMITT gibi önemli bir fuarda Bodrum gibi bir turizm kenti mutlaka yer almalı ve turizm profesyonellerini buluşturmalıdır. Bodrum standı da BODTO’nun çok değerli organizasyonu ile yıllardır bunu yapıyor. Bugün burada olan Bodrum turizmi için kalbi çarpan herkesi saygı ile selamlıyorum. Herkese verimli bir fuar diliyorum.”

BODTO Amacına Ulaştı

BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven de fuarın ilk gününü değerlendirerek Oda üyelerinin gün boyu verimli iş görüşmeleri yaptıklarına dikkat çekti. “Standımız bugün çok sayıda protokol üyesini ve turizmciyi ağırladı. Bodrum standımızın kurulma amacı hem üyelerimize hizmet sağlamak hem de Bodrum’un tanıtımına katkı vermek.” diyen Demirdöven standa katkı veren herkese teşekkürlerini sundu.  

Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İlknur Ülküm Seferoğlu ve Tayfun Yılmaz, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay,  Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, İyi Parti Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven, 5 Nolu Meslek Komite Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, İMEAK DTO Bodrum Şubesi Meclis Başkanı Uğur Soyken, Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dinç, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, Muğla İl Kültür Turizm Müdürü Hüseyin Toprak, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Çorabatır, BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Bodrum Temsilcisi Yiğit Girgin, BOTAV Genel Sekreter Yardımcısı Perihan Şahin, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, BODTO üyeleri, basın mensupları ve turizm profesyonelleri standı ziyaret eden isimler arasında yer aldı. 

(vş)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Harb-İş,“Ücretler yeniden düzenlenmeli “

"YENİLENEBİLİR ENERJİ NASIL TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK ÜRETİM KAYNAĞI OLABİLİR"

"Bağımsız olmayan bir Kurulun vereceği karar tartışılır!"

MB Başkanı’ndan enflasyonla ilgili “yol haritası” mesajı

Türkiye, dünya lideri

“İş dünyasının finansmana erişimi kolaylaştırılmalıdır”

TOYP BAŞVURULARINDA SON TARİH 31 AĞUSTOS

Türk Telekom’un “Dijital Türkiye: Yeni Bir Gelecek” temalı Faaliyet Raporu’na 3 ödül

Türkiye’de dijital bankacılığa ilgi artıyor

R+T TURKEY FUARI’NDA HEDEF UZAK PAZARLAR

“TOPLU SÖZLEŞME TİYATROSU SONA ERDİ”

“DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR”

Ekonominin kalbi TOBB'da attı

"Emlak zenginleri İstanbul depremi sonrası fakir kalabilir"

Şahin Bilgiç, TOBB Ekonomi Şurası’na katıldı, üyelerinin taleplerini iletti

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat başladı

DÜNYA TAHIL PİYASASINA ‘TAHIL KORİDORU’ ETKİSİ

MYK VE ADASO ARASINDA YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

"Her 100 kişiden 90’ı Su Yalıtımı Yönetmeliği’nden önce yapılan binalarda oturuyor"

R+T TURKEY FUARI’NDAN İHRACAT SEFERBERLİĞİ

"KRUVAZİYER YOLCU SAYISI % 66,7 ARTTI, FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı