BAŞKAN AKAY: KÜSLÜKLERİ SONLANDIRALIM, TEK YÜREK OLALIM
GÜNDEM 26.06.2023 11:26:00 631 0

BAŞKAN AKAY: KÜSLÜKLERİ SONLANDIRALIM, TEK YÜREK OLALIM

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, birlik beraberlik, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularıyla İslam Âleminin Kurban Bayramını kutladı.

Akay, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında dini bayramların toplum birleştirici ve bütünleştirici ruhuna dikkati çekti. Kurban bayramında paylaşma ve dayanışma duygularının güçlendiğini kaydeden Başkan Akay, “Kurban Bayramının birleştirici ve bütünleştirici duygularıyla kırgınlıkları, küslükleri sonlandırmalı ve tek yürek olmalıyız” diye konuştu.

Bayramın tüm dünyaya barış, insanlığa huzur ve sağlık getirmesi dileğinde bulunan Akay, “Çok daha güzel günlerde nice bayramları hep birlikte yaşamak en büyük dileğimiz. Barış, kardeşlik ve dayanışma duygularıyla dolu dolu bir bayram geçirme temennisiyle İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

SEYHAN’DA ERKEN BAYRAMLAŞMA SEYHAN’DA BAYRAM COŞKUSU

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve belediye çalışanları dokuz günlük bayram tatili öncesi düzenlenen törenle bayramlaştı. Özverili çalışmalarından dolayı çalışanlara teşekkür eden Başkan Akay, müjdeler verdiği çalışanların bayramını kutladı. Başkan Akay, “Her gün dostlukla, her gün kardeşlikle birbirimize yaklaşmayı, topluma yaklaşmayı esas olarak kabul ediyoruz. Bu bayramın da böyle geçmesini diliyorum. Önümüzdeki günler yeniden daha umutla bakacağımız günler olması dileğiyle hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” diyerek belediye emekçilerinin bayramını kutladı.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma töreni belediye başkan yardımcıları, müdürler ve çalışanların katılımıyla gerçekleştirildi.

AKAY’DAN BELEDİYE EMEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR

Başkan Akif Kemal Akay, Seyhan Belediyesi çalışanlarının emekleriyle sunulan hizmetlerin dışarıda takdir edilip, dile getirilmesinin büyük bir sevinç kaynağı olduğunu belirterek, “Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

DEPREM SONRASINDA EN BAŞARI BELEDİYE

6 Şubat depremlerinin Türkiye’de büyük sıkıntılara neden olduğunun altını çizen Başkan Akay, Seyhan Belediyesi’nin deprem bölgelerine yönelik çalışmalarının en yetkili kişiler tarafından “en başarılı belediye” olarak nitelendirildiğini aktardı. Başkan Akay, “Deprem süreci içerisinde en başarılı belediyenin hep Seyhan belediyesi olduğu söylendi. Söylenmeye devam ediyor. Bunlar sizin sayenizde oldu, bunlar el birliğiyle daha öncesinde çeşitli üretim kademelerinde var olmamızla, belli ölçüde sıkıntılı günlere hazırlıklı olmamızla başarıldı. Tabi bu başarının sürekliliği de sizlerin çalışmasına bağlı oldu ve hala deprem bölgesinde var olan belediye olarak biliniyoruz. Kurumsal olarak hazırlıklıydık, personel olarak hazırlıklıydık, yürek olarak hazırlıklıydık. Gerçekten de özellikle deprem bölgelerindeki çalışmalarınız için ayrıca hepinize yine ülkem adına, insanlık adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TÜM BELEDİYELERİN ÖNÜNDE OLACAĞIZ

Türkiye’nin ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiğine işaret eden Başkan Akay, verdiği müjdelerle belediye emekçilerinin yüzünü güldürdü. Akay, “Hiç kuşkunuz olmasın Seyhan Belediyesi olarak tüm belediyelerin önünde olacağımızı şimdiden bilmenizi istiyorum. Bugüne kadar hep öncü olduk, hep en önde olduk. Bundan sonra da en önde olmaya devam edeceğiz. Çünkü çalışan sizler bunu hak ediyorsunuz” ifadelerini kullandı.

DOSTLUKLA, KARDEŞLİKLE TOPLUMA YAKLAŞMAYI ESAS KABUL EDİYORUZ

Bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren özel günler olduğunun altını çizen Başkan Akay, şunları kaydetti:

“Bayramlar gerçekten hepimizin birlikte olması gerektiği, küslerin barıştığı, dargınlıkların olmadığı dostlarımızla birlikte olacağımız özel günler. Ancak yaptığımız işler itibariyle zaten bizler tüm toplumla barışık, tüm topluma sevgiyle bakan bir yapı içerisindeyiz.  Her gün dostlukla, her gün kardeşlikle birbirimize yaklaşmayı, topluma yaklaşmayı esas olarak kabul ediyoruz. Bu bayramın da böyle geçmesini diliyorum. Önümüzdeki günler yeniden daha umutla bakacağımız günler olması dileğiyle hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.”

Akay ve belediye bürokratları ile çalışanlar konuşmanın ardından bayramlaştı. (Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı