BAŞKAN ÇETİN VE ÇULHAOĞLU´NDA ORTAK MESAJ:
SİYASET 8.02.2018 14:18:24 573 0

BAŞKAN ÇETİN VE ÇULHAOĞLU´NDA ORTAK MESAJ: "KIRMIZIÇİZGİLERİMİZ AYNI"

İYİ Parti Adana Kurucu İl Başkanı Mehmet Metanet Çulhaoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesiyle birlikte Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin´e nezaket ziyaretinde bulundu.

Çetin ve Çulhaoğlu Adana ve Türkiye için birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Çetin ve Çulhaoğlu, "Vatanımızın birliği ve beraberliği noktasında, milletimizin bekası ve huzuru için kırmızı çizgilerimiz aynı. Bu nedenle de, birlikte hareket edebileceğimize inanıyoruz" dedi.

Çulhaoğlu, ?Artık Türkiye´de seçime girebilecek partiler arasında İYİ Parti de olacak. Seçime hazır haldeyiz. Biz iddialıyız. Türkiye´de birçok şeyin değişmesine vesile olduk. Bugüne kadar Atatürk´ü ağızlarına almayanlar, şimdi Atatürk demeye başladı. Bu İYİ Parti´nin siyasi hayata girdikten sonra yaşanan önemli gelişmelerinden biridir. İnşallah Atatürk´ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti devletinin ilelebet yaşama gayreti içerisinde çalışmalara devam edeceğiz. Sizinle aynı düşüncede olmak ve birliktelik bizleri de mutlu edecektir? dedi.

İYİ Parti Adana Kurucu İl Başkanı Mehmet Metanet Çulhaoğlu ve yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ?Türkiye çok önemli bir sürece giriyor. Erkene alınmazsa eğer, önce tarihi öneme sahip yerel seçimler, ardından genel seçimler olacak. Ben burada İYİ Parti´nin kilit noktada olacağını ve Türkiye´nin normalleşebilmesi için İYİ Parti´ye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Özellikle, merkez sağda yer alan yurttaşlarımız kendilerine gidecek bir adres bulamıyorlardı. Ama böyle her siyasi eğilime açık bir parti olan İYİ Parti ortaya çıktı. Demokrasilerin özelliği bu. Her türlü siyasi görüş olacak. İYİ Parti, Türkiye´deki demokratik ortama güzellik katacaktır. Sizlere, bütün ilçe başkanlarına, tüm yönetime başarılar diliyorum? diye konuştu.

Çetin, ?Ben belediye başkanı olarak, hangi siyasi partiye gönül vermiş olursa olsun tüm hemşehrilerimi kucaklıyorum. Bir belediye başkanı herkese eşit mesafede olmalıdır. Bu konuda ben halka söz vermiştim. ?Seçildiğim zaman diğer siyasi partilere gönül vermiş herkese hitap edeceğim. Ben bütün Çukurova´nın belediye başkanı olacağım´ demiştim.  Bu zamana kadar da vatandaşlarımıza karşı partizanca bir tavrımız asla olmadı. Hepimiz bu memleketin çocuklarıyız. Yolu sevgiden seçen herkesle bir gün bir yerde karşılarız. Bizim yolumuz sevgiden geçiyor sizlerin de öyle. Dolayısıyla sıkça karşılaşmamız doğaldır. Adana ve Türkiye için güzel günlerin olması için el ele vermeyi başarabilmeliyiz? ifadelerini kullandı.

 (VŞ)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı