Bahçeli:
SİYASET 22.11.2022 11:08:00 374 0

Bahçeli: "Masalarda değil meydanlardayız"

Devlet Bahçeli,"Toplantı yaptığımız meydanlar dolup taşmaktadır. Masalarda değil meydanlardayız. MHP, algı oyunlarını bozarak, iftira düzeneklerini yıkarak geliyor. MHP, kiralık kalemlerin sahiplerini yenerek geliyor" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında,"Masalarda değil meydanlardayız" dedi.

Bahçeli’nin konuşmasında özetle şunları söyledi:
""Toplantı yaptığımız meydanlar dolup taşmaktadır. Masalarda değil meydanlardayız. MHP, algı oyunlarını bozarak, iftira düzeneklerini yıkarak geliyor. MHP, kiralık kalemlerin sahiplerini yenerek geliyor. MHP, anket şirketlerini bozguna uğrata uğrata geliyor.
2023 yılında adayımız belli kararımız nettir. Onun bunun ağzına bakan, el açan siyasi güruhun önümüze taş koyması, mücadelemizi sekteye uğratması beyhudedir. 2023 yılında 100. yıl dönümü cumhurun demokrasi zaferiyle kristalleşecek, Türkiyemizin hızına kimse yetişemeyecektir.  
Öğretmen demek dünya demektir. Öğretmen gönülleri buluşturan, geleceğimizin hamurunu yoğuran ön yüzümüzdür. Öğretmen, gerçekte ona yakın olanları ve öğrencilerini doyuran, ileriye dönük dağınık ve başı boş hareketlerine çeki düzen veren, seven, sevdiren, güzeli gösteren, akıl ve ahlak uyumunu teyit eden yüksek misyonun unvanıdır. Öğretmenlerimize ne yapsak, hangi hakları versek bin defa helal olsun diyorum. Üzerimize ne düşerse yapmanın sözünü veriyorum. Atanamayan hiçbir öğretmen bırakmayacağız. Ücretli, sözleşmeli veya başka bir tanım altında öğretmen kalmamalı, hepsi kadroya geçirilmelidir. Kanaatimiz ve kararlılığımız budur.
Harekata karşı gelen, bu harekatın durdurulması ile ilgili dünyaya çağrı yapan HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir. (Anayasa Mahkemesi'ne) Neyi bekliyorsunuz?"

Devlet Bahçeli, 2023 yılında adaylarının belli, kararlarının net olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhurla Cumhuriyet tam olarak kenetlenmiştir. Onun bunun ağzına bakan, ona buna el avuç açan siyasi güruhun önümüze taş koyması, mücadelemizi sekteye uğratması, kararlı duruşumuzu sarsmaya kalkışması beyhudedir, boşuna gayrettir. 2023 yılında Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümü cumhurun demokrasi zaferiyle kristalleşecek, hitamında Türkiye'mizin hızına hiç kimse yetişemeyecektir. El ağzıyla kuş tutmanın gafilliğiyle avunan zillet partilerinin başkanları bu süreçte sadece havlu atmayacaklar, geride kalan hayatlarını kireçlenmiş vicdanlarıyla, kifayetsiz zihniyetleriyle ve bundan mülhem hüsran verici travmatik çalkantıyla geçirmek durumunda kalacaklardır."
MHP lideri Bahçeli, aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar beklemenin akıl tutulması; hep aynı yoldan giderek ayrı bir yola çıkılacağını sanmanın ise gaflet olduğunu söyledi.
Sıkıştıkları her saha ve zeminde demokrasi propagandası yapan bölücü ve yıkıcı odakların, aslında anarşizme ve despotizme saplanmış meşrep ve mizaçlarını gizlemenin telaşına kapılan bayraksızlar olduğunu ifade eden Bahçeli, şöyle devam etti:
"Barıştan, haktan, hukuktan bahsedip bu değerlerin hilafına yapmadıkları iğrençlik ve ihanet bırakmayanlar her seferinde çürük tahtaya çivi çakmakla uğraşan vatansızlardır. Bir kavrama sık sık müracaat etmek, ona itibar ve itimat edildiğinin göstergesi olamayacaktır. Yalanı gerçekle besleyen gri propaganda ustalarına aldanacak da hiç kimse kalmamıştır. İnsan haklarını en çok terennüm ve telaffuz edenler, bu hakka en fazla zarar veren zırva kişilerdir. Zehri zemzem suyu diye servis edenlerin, hıyaneti hak kılıfıyla gizleyip örtenlerin foyası artık meydanda, ipliği de pazardadır."

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı