B. ŞEHİR BELEDİYESİ´NDEN SANAT DERNEĞİ ZİYARET
KÜLTÜR SANAT 24.03.2019 13:39:44 1049 0

B. ŞEHİR BELEDİYESİ´NDEN SANAT DERNEĞİ ZİYARET

Adana Büyükşehir Belediyesi´nin sanat ve kültürle ilgili yetkili isimlerinden olan Altın Koza Kültür Sanat A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avşar, Kültür Müdürü Yusuf Delikoca ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sanat Danışmanı Mahmut Tülek Çukurova Güzel San

Adana Büyükşehir Belediyesi´nden sanat ve kültürle ilgili bir heyet Çukurova Güzel Sanatlar Derneği´ni ziyaret etti. Adana Büyükşehir Belediyesi Altın Koza Kültür Sanat A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avşar,  Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü Yusuf Delikoca ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sanat Danışmanı Mahmut Tülek, Çukurova Güzel Sanatlar Derneği´nin bulunduğu Kubat Sanatevi´ni ziyaret ettiler. Kubat Sanatevi´nde, Çukurova Güzel Sanatlar Derneği Başkanı ressam Veysel Kubat, Prof. Dr. Fikri Akdeniz, Alaattin Aldaş, Sabriye Uçar, Gülruh Badakal, Meryem Köfteci, Fatma Özdil, ve Fatma Güher gibi diğer dernek üyeleriyle bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığının sanat heyeti resim, sanat ve Adana konularında bir görüşme gerçekleştirdiler.

/resimler/2019-3/24/1341130893155.jpgÇukurova Güzel Sanatlar Derneği´nin kıymetli ressamlarını ve Kubat Sanatevi´nin kurucusu Veysel Kubat beyi ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dileyen Altın Koza Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avşar resme olan ilgisinden, sevgisinden ve sevdiği ressamlardan söz etti. Konu Adana ve resim sanatına geldiğinde Çukurova Güzel Sanatlar Derneği Başkanı ressam Veysel Kubat´ın resim sergisi ve galeri gibi Adana´nın resim sanatıyla ilgili sıkıntılardan söz etti. Bunun üzerine söz alan Altın Koza Kültür Sanat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avşar; Merkez Camii´in yanında bulunan Arkeoloji müzesini sanatsal etkinlikler ve resim galerilerinin yer alacağı bir sanat merkezi haline getirmek istediklerini belirterek, Çukurova Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Veysel Kubat ve üyelere sanatımıza ve kültürümüze olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

/resimler/2019-3/24/1341409947064.jpgDaha sonra söz alan Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü Yusuf Delikoca, Portakal Çiçeği Festivali´nde katılım konusunda gereken düzenlilik ve kolaylıkları sağladıklarının altını çizdi. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak sanatın birçok dalında yaptıklarından söz eden Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü Yusuf Delikoca yaptıkları birçok sanatsal ve kültürel etkinliklerin devamı olarak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü ile birlikte Adana´nın kültürüne ve sanatına katkı koymayı sürdüreceklerini vurguladı. Görüşme sonunda, Altın Koza Kültür Sanat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avşar, Kültür Müdürü Yusuf  Delikoca ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´nün sanat danışmanı Mahmut Tülek´ten oluşan Adana Büyükşehir Belediyesi sanat heyeti, Atatürk´ün çerçeveli güzel bir portresini Çukurova Güzel Sanatlar Derneği´ne armağan edilip, dernek üyeleriyle toplu fotoğraf çekilirken, Kültür Müdürü Yusuf Delikoca, Çukurova Güzel Sanatlar Derneği´ne bir Atatürk büstü de armağan etmek istediklerini söyledi. (ÖZEL HABER: FEHMİ İNCEOĞLU)


Haber Kaynak : ÖZEL HABER

“STOA FELSEFESİ VE TARSUS'TA STOACILIK”KİTABI ARATOS YAYINLARI’NDAN ÇIKTI

ADANA ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ KISA FİLM FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

ADANA’DA BAĞLAMA GÜNLERİ’NİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Düş ve Gerçek Arasında Çareli Çaresiz Çizgiler Kitabı

Sanatçı Selva Özelli Solo Sergisi ile ABD’de

“Doktordan Az Kullanılmış” bu defa bir kitap adı

HÜSEYİN SÖZLÜ, "AĞUSTOS AYI TÜRK'ÜN ZAFER AYIDIR"

İZMİT ALTIN PİŞMANİYE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE VERİLDİ

ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ ‘’BELGESEL FİLM YARIŞMASI’’ FİNALİSTLERİ BELİRLENDİ

EMEKLİLERİN YENİ ADRESİ ‘EMEKLİ KÜTÜPHANESİ’

İZMİR KULLUK İLE TANIŞIYOR

ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

“Soul Müziğin Diva”sı Imany, 7 Eylül’de Türkiye’de

‘ÇOK YAŞA CUMHURİYET’ ÖDÜLLÜ BESTE YARIŞMASI BAŞVURULARI İÇİN SON HAFTA!

TÜRK RESSAMLARIN LONDRA ÇIKARMASI!

YILDIZ TOZU KARAKTER ANALİZLERİ

"ZAFERİN RENGİ" GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU İLE ÇEKİMLER İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLADI!

Büyükşehir ve YEDAM’dan bağımlılıkla mücadelede iş birliği

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA TÜM TÜRKİYE "ŞEHRİNİ KEŞFEDECEK- GELECEK ENERJİSİNİ KORUYACAK!”

12. ULUSLARARASI İZMİT PİŞMANİYE, MÜZİK ve DANS FESTİVALİ,25-27 AĞUSTOS’TA

‘’20. GELECEĞİN SİNEMASI’’ YARIŞMASININ JÜRİ ÜYELERİ AÇIKLANDI

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı