Ayhan Barut
SİYASET 1.02.2021 09:33:00 390 0

Ayhan Barut "İlk seçimde gidecekler"

İktidarın ülkeyi yangın yerine çevirdiğini belirten Barut, "Yönetemiyorlar, ekonomik krize çözüm üretemiyorlar ve ilk seçimde de gidecekler" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ayhan Barut, Adana'da mahalle muhtarları, pazarcı esnafı ve yurttaşlarla buluşup sorunları dinledi, çözüm önerilerini paylaştı. İktidarın ülkeyi yangın yerine çevirdiğini belirten Barut, "Yönetemiyorlar, ekonomik krize çözüm üretemiyorlar ve ilk seçimde de gidecekler" dedi.

MAHALLELERE ÇIKARMA YAPTI

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çalışmalarına verilen arada da Adana'da yurttaşlarla aralıksız buluşmalarını sürdüren CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Seyhan ilçesinde mahalleleri gezip muhtarlar, esnaf ve yurttaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Bahçelievler Muhtarı Muzaffer Deveci ve Narlıca Muhtarı Haşim Temiz ile buluşan Ayhan Barut, iletilen sorunları not alarak çözüm için neler yapılabileceğini konuştu. Her iki mahalle arasına kurulan semt pazarına geçen Ayhan Barut, burada da pazarcı esnafı ve alışveriş yapan yurttaşlarla görüştü. İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Şirin Doru, azaları ve mahalle sakinleriyle de görüşen Barut, her zaman halkın içinde olduklarını belirterek, "Halkımızla iç içe ve yan yana olmaya devam edeceğiz. Bu güzel memlekette birlikte mücadele ederek her şeyi çok daha güzel yapacağız" diye konuştu.

"İLK SEÇİMDE İKTİDARA GELİP ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ"

Türkiye'de desteklenmeyen çiftçinin artan maliyetlerin altında ezildiğini, ürünü para etmediği için hızla tarımdan uzaklaştığını, ekonomik kriz nedeniyle yurttaşların da ucuza ürün bulamadığını aktaran Ayhan Barut, şunları kaydetti:
"Sokağa çıkıp esnafından çiftçisine, işçisinden emeklisine kime dokunursanız 'bin ah' işitiyorsunuz. Çünkü AKP iktidarı ülkeyi yönetemiyor. Salgınla birlikte daha da derinleşen ekonomik krize çözüm üretemiyor. Her defasında, 'Tarımı, çiftçiyi ve tüketiciyi gözetin, artık adım atın' diyoruz ama bunların gözleri kör, kulakları sağır olmuş. Sarayın kalın duvarları ardında halkın sorunlarına çok uzaktalar. Bu dönemde yüksek gıda fiyatları tartışma konusu. Sanki bu durumun suçlusu üreticilerimiz ve esnaf gibi tavır takınıp akıl almaz beyanlarda bulunuyorlar. Depoları, marketleri ve esnafın dükkanını basarak fiyatları düşüreceklerini söylüyorlar. Bu durum bile ne kadar halka ve sorunlarına uzak olduklarını gösteriyor. Hepimiz biliyoruz ki bu kara düzenin sorumlusu iktidardır. Onlar yapmıyorlar ve ilk seçimde gidecekler. İktidara geleceğiz, üretene, esnafa, çiftçiye destek verip üretim maliyetlerini düşüreceğiz. Ulusal, sürdürülebilir tarım politikalarıyla, halkçı ekonomi anlayışımızla üretici ve esnafın yüzünü güldüreceğiz, yurttaşımıza nefes aldıracağız."

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.1 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı