Adidas Bayan Ayakabbı Modelleriyle Stilinize Fark Atın
SPOR 16.06.2018 20:53:47 6308 0

Adidas Bayan Ayakabbı Modelleriyle Stilinize Fark Atın

Dünden bugüne spor giyim ve ayakkabıları denildiğinde ilk akla gelen firmalardan olan yenilikçi ve yaratıcı adidas, son moda trendlerini takip eden orijinal modellerini sevenleriyle buluşturuyor.

Bayanlar için özel olarak ürettiği spor ayakkabı çeşitleri; sporda, günlük kullanımda, yürüyüşte, alışverişte, koşuda olmak üzere pek çok alanda kullanılabiliyor. 

Çizgili, çizgisiz, desenli, desensiz, tek renk, çift renk ve daha farklı dizaynlarıyla piyasaya sürülen ayakkabı modelleri, son kalite kumaşlar ve teknolojiler bir arada kullanılarak üretiliyor. Bazılarının tabanları kalın tasarlanırken, bazılarında daha alçak ve kibar taban yapısı kullanıldığı görülüyor. Su geçirmez, hava geçirgen kumaşlarıyla dikkatleri üzerine çeken modeller hafifliğiyle de adımları mutlu ve sürdürülebilir kılıyor. Esnek üretilmesi sebebiyle hareket alanında da özgürlük yaratan modeller, bayan kullanıcılar tarafından tercih ediliyor.

İster koşuda, ister yürüyüşde hangi vakit ne amaçta bir bayan spor ayakkabı arıyorsanız, barcin.com ile özelliklerini inceleyebileceğiniz adidas bayan ayakkabı modelleri stilinizde fark yaratıyor. Farklı kampanya ve indirimlerden yararlanmak için barcin.com adresini takipte kalabilir ve basit yöntemlerle dilediğiniz ayakkabıyı seçip sepete aktarabilirsiniz. barcin.com kullanıcıları 99 TL üzeri ücretsiz kargo hizmetinden faydalanabiliyor.

Adidas Bayan Ayakabbı Modelleriyle Stilinizde Fark Yaratın

7´den 77´ye her yaşta ve her tarzda bayanlar için özel olarak adidas bayan ayakkabı modelleri, farklı ve renkli stilleriyle harika kombinlerin tamamlayıcı aksesuarları olarak karşınıza çıkıyor. 

Renk ve stilleri gibi ayakkabı kumaşlarının üretildiği teknolojiye de önem veren firma son moda trendlerini kullanışlı ve rahat tasarımlarıyla birleştirdiğinde orijinal fikirler ortaya çıkıyor. adidas Attitude Revive kadın spor ayakkabı farkıyla günlük kullanımda boğazlı ayakkabının rahatlığını yaşayan kullanıcılar, adidas Terrex Swift R Mid kadın outdoor ayakkabı modelini seçerek en zorlu yürüyüş rotalarında bile yüksek performans sergilemeyi tercih ediyor. Bazı ayakkabı dizaynlarında Gore-Tex (su geçirmez özel kumaşlar) teknolojisinden faydalanılırken, bir diğer modellerde ise daha farklı kumaşlar kullanılarak yaz kış demeden ayağın sağlıklı kalması ve nefes alabilmesi tasarlanıyor. 

Değişik renk ve tipteki, farklı kullanım amaçlarına yönelik üretilen adidas bayan ayakkabı modelleriyle stiline fark katan kullanıcılar, konforlukla şıklığı bir arada yaşıyor.  

Adidas´ın Temelleri Almanya´da Atılıyor

İkinci Dünya Savaşı´ndan sonra Almanya´nın Herzogenaurach kasabasını ortadan bölen nehrin iki farklı yakasına birbirleriyle küs iki kardeş farklı atölyeler açıyor.

Adolf Dassler adidas´ın temellerini Almanya´da atarak bu atölyede ilk çalışmalarına start veriyor. Diğer kardeş Rudolph Dassler ise öteki yakada bugün halen satışlarını sürdüren ve spor ürünler tasarlayan ünlü bir firmanın ilk temellerini orada atıyor. Savaş sonrası işsizlik hususunda en dik ve popüler başarıyı sağlayan şirketlerden adidas ile diğer marka, o dönemde çalışanlarını öteki yakaya geçirmemeye çalışarak diğer rakip firmanın yemek yediği ve alışveriş yaptığı restoran ile marketlerden alışveriş yapmamaya teşvik ediyor. İki kardeş dünyaya iki büyük markayı hediye ediyor; lakin birbirlerine dargın bir şekilde hayata veda ediyorlar. Aynı zamanda adidas ve diğer markanın genel merkezi hala Herzogenaurach kasabasında faaliyet gösteriyor. 

adidas Bayan Ayakkabı Modellerinde Kullanılan Logo Tasarımlarının Dünden Bügüne Etkileşimi

Adidas firmasının 1949 yılında ilk olarak ayakkabılar üzerinde kullandığı efsanevi üç çizgi dizaynı, 1960´lı yıllardan itibaren pek çok ayakkabı modelinde de kullanılmaya başlanıyor.

/resimler/2018-6/16/2117224864828.jpgTam on beş yılda kırdığı on sekiz dünya rekoru kariyerinde üç çizgili Adidas modeliyle koşan Emil Zapotek isimli koşucu, bu model ayakkabıyı giyen ilk sporcu olarak tarihe geçiyor. Üç çizginin ardından üç yapraklı meşhur logo ise 1971 yılının Ağustos ayında seçiliyor. Trefoil logo olarak da hafızalardan anımsayabileceğiniz görsel, gerçek anlamıyla 1972´de kullanılmaya başlanıyor. Aynı tasarı günümüzde adidas Originals koleksiyonunu temsilen modelleri üzerinde yer alıyor. Logoda klasik üç çizgiye gönderme yapan tasarım, resimde yükselen dağ tasarımıyla aşılması gereken engeller ve başarıya giden yolu vurguluyor. Temmuz 2002´de yeni logonun duyurulmasının akabinde adidas logolar üç farklı şekilde dizayn edilmeye başlanıyor.

O tarihlerden bugüne üç farklı marka logosuna birbirinden ilginç serilerde yer veren firma; klasik ürün ve ayakkabı modellerindeki Originals seri ailesine ait üç yapraklı logosunu, yeni sport style serisinde dünya biçimindeki logosunu ve performans ile spor ekipmanları tasarımlarında genel üç barlı logosunu kullanmayı tercih ediyor.(Fİ)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.1 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı