AKP
SİYASET 24.04.2022 05:21:00 727 0

AKP'Lİ ÖZKAN, "KILIÇDAROĞLU TİYATRO OYNUYOR"

"Sosyal devlet olmanın gereğini yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Kılıçdaroğlu bu tiyatroları çevirirken bizler neler yapıyoruz; 4 milyon hane için yılda iki defa ödenmek üzere 1150 liraya kadar doğal gaz desteği sağlıyoruz."

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında,"Küresel enflasyonla ve pandemiyle mücadelede yanımızda olmayanlar, Türkiye düşmanlarının içimizdeki işbirlikçileri film izleyip tiyatro oynuyorlar." dedi.

 Özkan, ana muhalefet partisinin, bütün dikkatleri üzerine çekme gayreti içinde olduğunu kaydetti.

Özkan, bir taraftan mülteci algısı oluşturarak toplumda infiale neden olan, diğer taraftan 6 artı 1 masada oturma krizini ortaya koyan müttefiklerin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin kesilen elektriği üzerinden "durumu nasıl kurtarırız"ın gayretinde olduğunu söyledi.

Bugüne kadar Kılıçdaroğlu'nun, ülkenin derdiyle dertlenmediğini ifade eden Özkan, AK Parti'nin, ucuz elektrik, ucuz enerjiye ulaşmak için 20 yıldan beri mücadele ettiğini anlattı.

"Bu mücadelemizde acaba Kılıçdaroğlu'nu yanımızda görebildik mi?" sorusunu yönelten Özkan, muhalefetin yenilenebilir enerjiye de nükleer enerjiye de karşı çıktığını dile getirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sosyal devlet olmanın gereğini yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Kılıçdaroğlu bu tiyatroları çevirirken bizler neler yapıyoruz; 4 milyon hane için yılda iki defa ödenmek üzere 1150 liraya kadar doğal gaz desteği sağlıyoruz. Acaba Kılıçdaroğlu'nun haberi var mı? Acaba Sayın Kılıçdaroğlu bu oyunu oynarken, büyük enerji şirketlerine, büyük finans çevrelerine, holdinglerin önüne gidip aynı itirazlarını yapabiliyor mu, hayır. 4 milyon haneye elektrik desteği sağlıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının elektrik aboneliğini, ticarethane statüsünden konut statüsüne dönüştürdük. CHP'nin elektrik tüketimi, bir sivil toplum kuruluşu olarak konutların elektrik kullanımıyla aynı noktaya geldi. Orada elektriği kesmeyi düşünmedi çünkü orada zaten konutlardaki elektrik kullanılıyor."

Kılıçdaroğlu'nun evine elektriğini kesmeye giden dağıtım firmasının görevlilerine önceden haber verilmişçesine videosunun çekildiğini belirten Özkan, "O video amatör bir çekim değil. Gerçekten büyük bir prodüksiyon ve büyük bir tasarım içerisinde, tiyatro ve sanat camiasının ilgi alaka ve tebriklerine mazhar olacak şekilde kaliteli bir video çekilmiş. Bunun için Kılıçdaroğlu'nun prodüksiyonunu tebrik ediyoruz." dedi.

Bursa ve İstanbul'daki terör saldırılarına ilişkin, "Kılıçdaroğlu'ndan bir ses duyduk mu?" diye soran Özkan, şunları kaydetti:

"Diyebilirsiniz ki; 'Kılıçdaroğlu'nun kesilen elektriği sebebiyle telefonunun şarjı bitmiştir. Şarj bittiği için bu paylaşımları yapamamıştır.' Akla bu gelebilir. Biz, Sayın Kılıçdaroğlu'nun bundan bir ay önce geceliği 100 bin lira olan otelde konaklaması sırasında telefonunu şarj ettiğinden dolayı şarjının bugüne kadar kalabileceğini tahmin etmiyoruz. Eyvallah. 3 ayda elektriği kesilen Sayın Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturası bin lira, beyefendi İstanbul'da bir otelde geceliğine 100 bin lira ödenmek suretiyle konaklıyor. Yaklaşık 300 ayda ödenecek faturasını bir gecede harcayan bir lider, kalkıp bugün bir tiyatro oynuyor. Elektriği kesilmeden önce de telefonunu şarj etmiş olabilir. Soruyoruz; Sayın Kılıçdaroğlu, bu ülkenin birlik, dirlik, beraberlik ve kardeşliğine kasteden terör örgütünün bu bombalı saldırıları karşısında neden duyarsızsın? Acaba gizli ortaklarınızla, HDP ile yapmış olduğunuz gizli anlaşmaya aykırı davranmamak için mi, yoksa şarjın bittiği için mi bir paylaşım yapmıyorsun? Bunun cevabını istiyoruz."

Özkan, Millet İttifakı'nın, "cumhurbaşkanı adayı kim olacak" rekabeti içinde, birbirlerine kurdukları kumpasla, bütün bu tiyatro faaliyetlerinin arka planını milletle paylaşacağını dile getirdi. Özkan, milletin "çarkçı" bir anlayışla devam eden bu muhalefet anlayışının çıkmazını bir kez daha göreceğini söyledi.

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı