AKP İL BAŞKANI: ?FETÖ VE PKK´NIN KANLI İŞBİRLİĞİ BİZİ YILDIRMAYACAK?
SİYASET 13.10.2016 13:17:21 321 0

AKP İL BAŞKANI: ?FETÖ VE PKK´NIN KANLI İŞBİRLİĞİ BİZİ YILDIRMAYACAK?

Fikret Yeni düzenlediği basın toplantısında FETÖ´nün 15 Temmuz darbe girişimi ile başaramadığını taşeronu PKK ile başarmaya çabaladığını söyledi

AKP Adana İl Başkanı Av. Fikret Yeni, ilçe başkan ve yoneticileri, meclis üyeleri ve kadın kolları temsilcilerinin de  hazır bulunduğu İl binasındaki basın toplantısında,  ?FETÖ 15 Temmuz´da başaramadığını gözü dönmüşcesine taşeronu PKK ile başarmaya çabalıyor. Ama beyhude. FETÖ ve PKK´nın kanlı işbirliği bizi asla yıldırmayacak ve yolumuzdan döndürmeyecektir,? diye konuştu.

Fikret Yeni basın toplantısında satır başları ile şu görüşleri savundu:

"Malumunuz ülkemiz 15 Temmuz gibi hain bir işgal girişimini, destansı bir duruşla tarihin karanlık sayfalarına gömmeyi başardı. Bunun yanında milletimiz, vatanı için, bayrağı ve istikbali için neler yapabileceğini tüm dünyaya ve hain darbeci FETÖ terör örgütüne de göstererek, namus bildiği vatan müdafaasını aynı sayfalara altın harflerle yazdı. Bu milletin yenilmeyeceğini, bileğinin bükülemeyeceğini gören şer odakları farklı enstrümanlarla, milletimizin sabrını sınamaya devam ediyorlar. FETÖ 15 Temmuz´da başaramadığını gözü dönmüşcesine taşeronu PKK ile başarmaya çabalıyor. Ama beyhude. FETÖ ve PKK´nın kanlı işbirliği bizi asla yıldırmayacak ve yolumuzdan döndürmeyecektir. Bizi ayrıştırmak, ötekileştirmek, mutluluğumuzu ve ideallerimizi talan etmeye çalışanlar hala var olsa da, karşılarında milletimizin iradesi kaya gibi durmaktadır. Ülke olarak bizim anlayışımızda asla öteki yoktur.

/resimler/2016-10/13/1326190030695.jpg

Son dönemde, PKK tarafından Hakkari Milletvekili Adayımız Ahmet Budak, Şemdinli´de evinin önünde şehit edildi. Van Özalp İlçe Başkan Yardımcımız Aydın Muştu evinde şehit edildi. Dicle İlçe Başkanımız Deryan Aktert işyerinde suikastle şehit edildi. Ben ailemizin bireyleri olan şehitlerimize öncelikle Allah´tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Milletimiz müsterih olsun şehitlerimizin emanetine asla ihanet etmeyeceğiz. Kalleş terör örgütlerine, alfabenin hangi harfine sahip olursa olsun en ağır şekilde bedeli ödetilecektir.

Sona gelen PKK bugüne kadar iş birliği yaptığı FETÖ´ye darbe indirilince yalnız kalarak beslendiği kaynakların tükenişi ile son çırpınışlarını ortaya koymak için açıktan siyasi cinayetlere yöneldi. Partililerimizi hedef alan hunharca saldırılar gerçekleştirmeye başladı. Bu AK Parti´ye değil tüm ülkeye yapılan saldırıdır. Bunu tüm vatandaşlarımız böyle okumaktadır. Teröristler devletimizi yıldıramayacağını çok iyi bilmekte, terörün bitirilmesi için hükümetimizin kararlılığını çok iyi bilmektedir. Devletimiz ve milletimiz olarak terörün oluşturduğu gündemin asla esiri olmayacağız.


PKK, sahada hem millet hem de devlete karşı verdiği savaşı kaybetmek üzere. Bu kaybedişin sonucu bu alçak cinayetlerle bölgeyi isyan ve kaosa sürüklemeyi amaçlıyor. Ama bunu bu güne kadar başaramadığı gibi bugünden sonra da başaramayacaktır. Ülke düşmanlarının unuttuğu bir şey var. Kürt vatandaşlarımız PKK´nın kendilerini savunmadığını, en büyük zulmü savunuyorum dediği Kürt vatandaşlarımıza yaptığını çok iyi biliyor. Biz bu vatan müdafaasını Kürt kardeşlerimizle Çanakkale´de, Sarıkamış´ta, Dumlupınar´da cephede omuz omuza birlikte yaptık. 15 Temmuz´da da gördük ki, bu coğrafyadaki tüm insanlar oyunu görüp, yekvücut oldu. Bu millet bu oyuna büyük ve şanlı bir ruh ile dik durarak karşı gelmektedir. Bu dik duruş terör örgütlerini çıldırtmaya yetiyor.. Örgüt üst akıllarıyla beraber çırpındıkça batıyor. Allah´ın izniyle milletimiz şundan emin olmalı ki, güzel günler çok uzağımızda değil. Milletçe devletimizle el ele verdiğimiz sürece bizi alt edecek hiç bir güç yoktur." 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı