Akay,“Adanamız her alanda çok gerilerde kaldı”
SPOR 9.07.2023 21:37:00 607 0

Akay,“Adanamız her alanda çok gerilerde kaldı”

AGSYD Adana Şube Mustafa Boz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a nezaket ziyaretinde bulundu

Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği (AGSYD) Adana Şube Mustafa Boz başkanlığındaki yönetim kurulu, Adana Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz’un yanı sıra Genel Sekreter Dursun Dağtekin, Başkan Vekili İsa Ekici, Sayman Haydar Şengül ve Şeyda Turaçlar yer aldı.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın, makamında gerçekleşen ziyarette Adana’nın dünü, bugünü ve geleceği konuşuldu. Başkan Akay, Adana’nın geçmiş yıllarında çok başarılı projelere imza attığını, her alanda diğer illerden çok önde olmasına rağmen bugün çok gerilerde kaldığını ifade etti.

Başkan Akay, Seyhan Belediyesi olarak, derneklerin bir çatı altında toplanması için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Kentimizdeki dernek ve spor kulüplerinin her zaman yanındayız ve destek oluyoruz ve desteğimiz her zaman da sürecektir” dedi.

Başkan Akay, sözlerini şöyle sürdürdü. “Dünyanın en güzel ovasına sahip bir şehrimiz var. Şehrimizin ortasından geçen tertemiz bir nehrimiz var ama bu güzellikleri değerlendirmesini bilmiyoruz. Kentimiz şu anda bulunması gereken yerlerin çok çok gerisinde. Bunda hepimizin suçu var. Adanalı kentine sahip çıkmıyor. Adanalı olarak hepimiz üzülüyoruz ama elimizden geleni de, yapılması gerekenleri de yapmıyoruz. Geçmişte, tarımda, sanayide, sanatta, sporda hep ilk sıralarda yer alan güzel kentimiz her alanda bir numaraydı. Şimdi ise en alt sıralarda yer alıyor. Herkes üzülüyor, yakınıyor, söylüyor ama sözde kalıyor. Adana’nın eski günlerine kavuşması için topyekün çaba göstermemiz, tepkilerimizi dile getirmemiz şart.

Her zaman öncü olan güzel Adanamızın bugünkü durumunu sosyolojik olarak değerlendirmemiz lazım. Eski günlerine tekrar kavuşması mümkün. Bunun için tüm Adanalının, Adanayı seven herkesin taşın altına elini koyması gerekmektedir” diye konuştu.

AGSYD Adana Şube Mustafa Boz, ziyarette Adana Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a derneğin çalışmaları ve amacı hakkında bilgi verdi. Başkan Boz, “Adana sevdalısı Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın spora yaptığı katkılar ve Seyhan ilçemize yaptığı hizmetleri bizleri mutlu etmektedir. Demokratik, katılımcı, yenilikçi, sosyal belediyecilik anlayışıyla Adana halkının yaşam düzeyini iyileştirmeye yönelik kaliteli hizmetlerini hepimiz görmekteyiz.

Bizleri makamında ağırlama nezaketini gösteren Sayın Başkan Akay’a, destekleri ve yakın ilgilerinden dolayı AGSYD adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(vş)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı