Adanaspor
SPOR 16.07.2023 08:10:00 613 0

Adanaspor'dan açıklama

"Adanaspor’a talip olma adına Yönetim Kurulumuzun önünde bir dosya bulunmamaktadır.Bizim bu şartlarda sizlere verebileceğimiz tek söz; Adanaspor her halükarda, KENDİNDEN ödün vermeden o sahadaki yerini alacaktır."

Adanaspor A.Ş., yönetim kurulu, ''Adanaspor’a talip olma adına Yönetim Kurulumuzun önünde bir dosya bulunmamaktadır. Yine tüm içtenliğimiz ile belirtmek isteriz ki bu ekonomik şartlarda Adanaspor’a yatırım yapma, Adanaspor’u daha iyi yerlere sadece sportif açıdan değil aynı zamanda Adanaspor duruşuna uygun bir yapılanma yönündeki iyiniyetli yaklaşımlara Adanaspor A.Ş. Yönetim Kurulu olarak “Bir Adanaspor Taraftarı” gibi bakmaktayız'' açıklaması yaptı.

Adanaspor A.Ş'den devir açıklaması şöyle:
"Adanaspor A.Ş., yönetim kurulu son günlerde kamuoyunu meşgul eden takımın devri ile ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle:
''Adanaspor A.Ş. Yönetimi olarak kamuoyunda çıkan haberlere ilişkin olarak genel bir açıklama yapma gerekliliği ile bazı hususlara vurgu yapmak istemekteyiz.
Tüm kamuoyu tarafından bilindiği üzere deprem öncesi ve sonrası Türkiye’de gelişen ekonomik sıkıntılardan tabi ki bir kulüp olarak Adanaspor’u da etkilemiştir, etkilemeye de devam etmektedir. 
Başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere Kulüpler Birliği de kulüplerin bu ekonomik sıkıntılarına çözüm bulmak adına çalışmalar yapmaktadır. Bununla birlikte kısa vadede kulüplerin kendi başlarına bir çözüm üretmeleri mümkün gözükmemektedir.
Adanaspor A.Ş.’nin tek gelir kaynağı tüm Adanaspor camiasının da bildiği üzere KENDİNDEN gelmektedir. Bu rekabet ortamında KENDİ başımıza bir yere kadar mücadele edebilmekteyiz. 
Gelir kaynaklarımız bakımından hiçbir Adanasporlu’nun başına öne eğdirecek bir yaklaşımın içinde hiçbir zaman bulunmadık, bulunmayacağız.
Tüm içtenliğimiz ile belirtmek isteriz ki, Adanaspor’a talip olma adına Yönetim Kurulumuzun önünde bir dosya bulunmamaktadır. Yine tüm içtenliğimiz ile belirtmek isteriz ki bu ekonomik şartlarda Adanaspor’a yatırım yapma, Adanaspor’u daha iyi yerlere sadece sportif açıdan değil aynı zamanda Adanaspor duruşuna uygun bir yapılanma yönündeki iyiniyetli yaklaşımlara Adanaspor A.Ş. Yönetim Kurulu olarak “Bir Adanaspor Taraftarı” gibi bakmaktayız. 
Bizim bu şartlarda sizlere verebileceğimiz tek söz; Adanaspor her halükarda, KENDİNDEN ödün vermeden o sahadaki yerini alacaktır.
Bir zamanlar şehirde "Hayalet Süvari"ydik, dememek için. Adanaspor taraftarından da isteyebileceğimiz tek şey, tribünlerde yerlerini almalarıdır. ''

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı