GÜNDEM 28.02.2018 11:14:03 744 0

"Adana´daki mükellefler vergi konusunda bilinçli"

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı ile Grup Müdürleri ´Vergi Haftası´ kutlamaları çerçevesinde Adana Ticaret Borsası yöneticilerini ziyaret ederek görüş ve önerilerini aldı.

Grup Müdürleri Kamil Kurt, Recep Yavuz, Ömer Kılıç ve Vergi Denetim Kurulu Grup Başkan Vekili Musa Ünal ile birlikte ATB Yöneticilerini ziyaret ederek ´Vergi Haftası´ kutlamaları hakkında bilgi veren Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, ´Vergi Haftası´nın 1990 yılından beri kutlandığını söyledi.

Her yıl Şubat ayının son haftasını ´Vergi Haftası´ olarak kutladıklarını söyleyen Başkan Ahmet Tunalı, "Devletimizin en önemli finansman kaynağı vergi gelirleridir.  Şuan mecliste görüşülen zirai meselesi gibi yeni düzenlemeler yapılıyor. Teşviklerle ilgili ciddi düzenlemeler var. Adana, vergi gelirleri açısından Türkiye´de üst sıralarda olan önemli ilimiz. Ekonomisi, sanayisi, ticareti gelişmiş ve bu konuda geçmişi olan bir şehir. ´Vergi Haftası´nda bizler hem verginin önemini hatırlatmak hemde bu vesile ile mükelleflerimizin, iş dünyasının varsa bize şikayetleri, eleştirilerini dinlemek açısından ziyaret ediyoruz. Adanadaki mükelleflerimiz vergi konusunda oldukça bilinçliler. Vergisini zamanında ve eksiksiz beyan eden mükelleflerimiz teşekkür ediyoruz." diyerek ülkenin gelişip, kalkınması için okullarda vergiyle ilgili eğitimler düzenlediklerini sözlerine ekledi.

ATB Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Rende Şendağ, Hamit Tezcan ve Yasin Milli ile Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk´ün hazır bulunduğu ziyarette Başkan Tunalı ve Grup Müdürlerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, "Vergi bir ülkenin geleceği için çok önemlidir. Borsa üyelerimiz vergi sorumluluğunu iyi bilir, zamanında ödemek için gayret ederler. Toplum olarak verginin önemini idrak edip, iyi bilmemiz gerekir. Vergi mükellefiyeti iyi olan ülke de insanlar zengin ve daha ferah yaşar. Bir ülkenin gelişmişliği vergi ödenmesindeki bilinçle doğru orantılıdır. Bu anlamda Vergi Haftası etkinliklerin toplumun her kesimine yayılmasında koyduğunuz katkı için teşekkür ediyorum." dedi.(CO)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı