Adana
YAŞAM 16.12.2019 11:39:00 2224 0

Adana'da Mimari Çizginin Önemi paneli

Panele konuşmacı olarak Adana Büyükşehir Belediyesi Projeler Dairesi Başkanı İnş. Yük. Müh. Suphi Civelek, Gaggenau Proje Satış Direktörü Ali Evren Dinç, TMMOB İç Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı Gül Merve Yılmazer, Öğretim Üyesi Dr. Berrin Sirel, M

İnşaat Magazin Dergisi, “Mimari Çizginin Önemi” adlı bir panel düzenledi

Seyhan Oteli’nde düzenlenen panele konuşmacı olarak Adana Büyükşehir Belediyesi Projeler Dairesi Başkanı İnş. Yük. Müh. Suphi Civelek, Gaggenau Proje Satış Direktörü Ali Evren Dinç, TMMOB İç Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı Gül Merve Yılmazer, Öğretim Üyesi Dr. Berrin Sirel, Moderatör TV sunucusu Duygu Zengin katıldı.
Paneli izleyenler arasında BELDETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Karaca, Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Azime Kocacık, MUSİAD Başkanı Burhan Kavak, AYEMDER Başkanı Nadir Vurankaya, Bilim Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Doçent Dr. Efe Efeoğlu, Emlakçılar Oda Başkanı Ülkü Uçar, TOBB Akdeniz Kadın Komisyon Başkanı Rana Dal ve mesleklerinde uzman çok sayıda kişi yer aldı.
Panelde söz alan Adana Büyükşehir Belediyesi Projeler Dairesi Başkanı İnş. Yük. Müh. Suphi Civelek, kentin vizyonunun hep birlikte çalışarak daha da yukarıya taşınabileceğini söyledi. 
Suphi Civelek, “ “Kentte mimari çizginin daha iyi bir noktaya gelmesi ancak bir arada çalışmayla hayata geçebilir. Büyükşehir bu dönemde 5 yıllık stratejisini geliştirdi. İlk 2 yıl yapılacak işlerimiz için maddi tasarruf gerçekleştirmeliyiz. 100’e yakın projemizi hayata geçireceğiz, bunun için çalışıyoruz. Çok güzel bir ekibimiz var. Uluslararası çalışmalar yapıyoruz” dedi.
Adana’nın yoğun göç aldığını belirten Suphi Civelek, şöyle devam etti: “Alternatif üretmeliyiz. Kentsel dönüşümü çok iyi yapan ekiplerimiz var. Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Biz belki farkında değiliz ama kentteki göçün getirdiklerini tartışmak zorundayız. Adana’yı inanılmaz önemsiyoruz. Adana için sürekli yeni atılımlar ve yeni projelerle en üst noktayı hedefliyoruz.”
TMMOB İç Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı Gül Merve Yılmazer de, panelin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, iç mimarlık meslek tanımından bahsederek, unvanın nasıl kazanıldığı, iç mimarlığın tarihsel süreci ve Türkiye’de ki durum ve konumu hakkında bilgi verdi.  
İnşaat Magazin Dergisi İmtiyaz Sahibi Halil İbrahim Harmancı, “Adana’da inşaat konusunda çıtanın yükseltilmesine katkı koymayı amaçladıklarını, panelin de bu amaca katkı sağlayacağına inandığını kaydetti.
ÖDÜLLER 
Yılın Başarılı İç Mimar ödülünü Çağkan İnan, MUSİAD Başkanı Burhan Kavak’tan aldı.
Yılın Başarılı Mimar ödülünü Yüksek Mimar Barış Altıok, AYAMDER Başkanı Nadir Vurankaya’dan aldı.
Yaptıkları projelerde mimariye önem veren bölgenin vizyonuna katkı koyan firmalara ödülleri taktim edildi. 
Halil Avcı Şirketler Grubu adına Halil Avcı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı ödülünü Büyükşehir Belediyesi Projeler Daire Başkanı İnş. Yük. Müh. Suphi Civelek’ten aldı. 
Tümer İnşaat adına Tümer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Tümer ödülünü  BELDETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Karaca’dan aldı.
Keskin İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emrah Keskin, ödülünü MUSİAD Başkanı Burhan Kavak’tan aldı. 
Zuhal Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zuhal Aslan, ödülünü MUSİAD Başkanı Burhan Kavak’tan aldı.
Bozkurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Bozkurt, ödülünü Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Azime Kocacık’tan aldı.
SPONSOR ÖDÜLLERİ
Lacivert Desing firması Sahibi Tahir Şahin, ödülünü  Bilim Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Efe Efeoğlu’dan aldı.
Yılın Başarılı Spor Eğitmeni Ödülünü, Soner Kul Spor Kulübü adına Soner Kul, TOBB Akdeniz Kadın Komisyon Başkanı Rana Dal’dan aldı. 
(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı