ADANA TİCARET ODASI ANADOLU LİSELİLER DERNEĞİ KURULUYOR.
GÜNDEM 28.04.2023 14:43:00 1700 0

ADANA TİCARET ODASI ANADOLU LİSELİLER DERNEĞİ KURULUYOR.

Adana'nın köklü okullarından Adana Ticaret Odası Anadolu Lisesi öğrencileri dernekleşme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru ile ilk günkü heyecanla 25 kuşak öğrenci ve mezunlarından oluşan yaklaşık 200 kurucu üyesi ile derneklerini kurmaya hazırlandıklarını ilan eden Adana Ticaret Odası Anadolu Liseliler, bu çerçevede kurucu ve mevcut okul müdürü ile ATO Başkanı Yücel Bayram'a nezaket ziyaretinde bulunarak ve desteğini istedi. 

Yine bu çerçevede mezunları arasında yer alan hakim, avukat, müfettişlerden oluşan bir heyet ile dernek tüzüğü hazırlanarak imzaya açıldı, 30 Nisan'da okul bahçesinde yapılacak geniş katılımlı organizasyon öncesi çeşitli şehirlerde yaşayan 57 kurucu üye imzasına ulaşıldı.

Derneğin Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişi ve Çukurova Üniversitesi öğretim görevlisi Mustafa Sefa Mazlum konuya dair yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Adana Ticaret Odası Anadolu Lisesi ailesi olarak özellikle deprem felaketi sonrasında daha çok kenetlendik ve birliğimizi arttırma noktasında kararlı bir irade gösterdik. Giriştiğimiz projelerle sahada ciddi çalışmalar yürüttük ve yürütme irademizi sürdürüyoruz. Bugüne dek 4 binden fazla mezun veren okulumuz, ilk mezunlarını 1999 yılında vermiştir. Okulumuzun seçilerek kabul edilen, çağdaş eğitim standartlarında eğitim alan ve ilk günden bugüne çeşitli meslek dallarında özel ve kamu kesiminde ülkemizin özgün ve nitelikli değerler kazanmasına ve büyümesine katkı sunan Adana Ticaret Odası Anadolu Liselilerin daha güçlü eserler ortaya koyması için birlik ve beraberliğinin simgesi olacak derneğimizi kurma noktasında heyecanlı günlerden geçmekteyiz. Ankara, İzmir ve İstanbul'da gerçekleştirdiğimiz imza günlerinde 57 kurucu üyeye ulaştık. Cumhuriyetimizin 100.yılında ortaya koyduğumuz bu birlikteliğin ülkemize, şehrimize ve ailemize güç vermesini temenni ediyoruz. Bu amaçlarla 30 Nisan günü saat 13'te Adana Ticaret Odası Anadolu Lisesi bahçesinde buluşuyoruz. Tüm ATO Anadolu Lisesi ailesini anılarını yad etmeye ve kurucu dernek üyesi olarak gelecek güzel günlerin mimarı, birlik ve beraberliğimizin öncüsü olmaya, birliğimize katkı sunmaya davet ediyoruz."

Dernek, 30 Nisan'da okul bahçesinde tüm ATO Anadolu Lisesi ailesinin davetli olduğu geniş katılımlı bir organizasyon gerçekleştirerek üyeleriyle birlikte yolculuğuna ilk adımı atacak.(Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı