ADANA HİZMET-İŞ SENDİKASI ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI
GÜNDEM 11.06.2023 11:40:00 1035 0

ADANA HİZMET-İŞ SENDİKASI ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI

Adana’nın Yüreğir İlçesine bağlı Irmakbaşı ilkokulu ve ana sınıfı öğrencilerine karne hediyesi olarak, çeşitli hediyeler götürerek çocukların sevinçlerine ortak oldular.

Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Bekir Hakan Durna, beraberinde sendika üyesi arkadaşlarıyla, Adana Yüreğir İlçesine bağlı Irmakbaşı ilkokulu ve ana sınıfı öğrencilerine karne hediyesi olarak, çeşitli hediyeler götürerek çocukların sevinçlerine ortak oldu. Yapılan hediye töreninde Müdüre Nalan Doğruyol, Ana Sınıfı öğretmeniAli Kırıktaş, Öğretmen Meryem Seda Alp ve öğrenciler hazır bulundu. 

Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Bekir Hakan Durna beraberinde Hizmet-İş Başkan Yardımcısı Hamit Altundağ, Hizmet-İş Adana Şube Kültür Sanat Komite Başkanı Fatih Bozkurt ve iki şube çalışanı da katıldı.HAK-İŞ Konfederasyon Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın da eğitime önem verdiği biliniyor, bu nedenle HAK-İŞ’e bağlı sendikaları bu yönde yüreklendiriyor. 

Adana’nın Yüreğir İlçesine bağlı Irmakbaşı ilkokulu ve ana sınıfı öğrencilerine karne hediyesi olarak, çeşitli hediyeler götürerek çocukların sevinçlerine ortak oldular. Yapılan hediye töreninde Müdüre Nalan Doğruyol, Ana Sınıfı öğretmeni Ali Kırıktaş, Öğretmen Meryem Seda Alp ve öğrenciler hazır bulundu. 

Hizmet-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Bekir Hakan Durna, Irmakbaşı ilkokul ve ana sınıfı öğrencilerine satranç takımı, boyama kitabı, boyama kalemi, pazıl, oyun hamuru ve çeşitli çikolataların bulunduğu çantaları çocuklara tek tek vererek öğrencileri sevindirdiler. 

Başkan Durna; “Eğitimi önemsiyoruz, çocuklarımızın kendine güvenen, doğruyu yanlıştan ayıran bireyler şeklinde yetişmeleri son derece önemlidir. Onların; okuyan, araştıran, bilgi ve becerilerini sürekli olarak yenileyen bireyler olarak hayata hazırlanmaları geleceğe emin adımlarla yürümemizi sağlayacaklardır. 

Biliyorsunuz ülke insanımız iki yıl pandemi ve ardından asrın felaketini yaşadı. 11 ilimiz etkilendi, bundan Adana’da nasibini aldı. Öğrencilerimize karne hediyesi olarak, yaz tatilinde beyin sporunu ve dikkatlerini geliştirecek onların seveceği hediyeler getirdik. 

35 öğrencimizin sevincine ortak olduk. Öğrencilerimiz tatillerini dolu dolu yaşaya bilecekler, zamanlarını en iyi şekilde değerlendirecekler. Onlar bizim geleceğimiz. Dört yıl dile kolay, çocuklarımız çok etkilendi, hem öğrenecekler, hem zevkle hamur işi ve stranç oynayarak kendilerini geliştirecekler.Irmakbaşı İlkokulu kırsalda, birleştirilmiş bir okul, onların sevincine ortak olmak bizleri mutlu ediyor. Geleceğe yatırım yapmak, geleceğimizi kurtarmaktır. Burada yıllardır görev yapan, geleceğimize ışık saçan eğitmenlerimiz Müdüre Nalan Doğruyol’a, öğretmenlerimiz Ali Kırıktaş’a ve Meryem Seda Alp’a emekleri için teşekkür ediyorum. Hizmet-İş biliyorsunuz pandemi de depremde de vatandaşlarımızın yardımına koşmuştu.” diye konuştu. (Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı