“TÜRKİYE’Yİ, KENDİ ÜLKESİNİN VE MİLLETİNİN FELAKETİNDEN MEDET UMAN ZİHNİYETİN ELİNE BIRAKAMAYIZ”
SİYASET 4.09.2021 20:12:00 500 0

 “TÜRKİYE’Yİ, KENDİ ÜLKESİNİN VE MİLLETİNİN FELAKETİNDEN MEDET UMAN ZİHNİYETİN ELİNE BIRAKAMAYIZ”

Erdoğan, “. uhalefetin çapsızlığının, beceriksizliğinin, içinde debelendiği siyasi tükenmişliğin bizi rehavete sürüklemesine kesinlikle müsaade edemeyizi” diye konuştu

Erdoğan, memleketi Rize'de yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi'ne  yüklendi. Erdoğan CHP'yi "bir Truva atı misali siyaset kurumunu içeriden çökertmeye" çalışmakla suçladı ve  "20 yıldır girdiği tüm seçimleri kaybeden CHP, milletten yediği tokadın acısıyla ateşi kendisini de yakacak tehlikeli bir oyun oynuyor" dedi  

AK Parti Rize Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Bir taraftan yol projeleri, çevre projeleri, konut projeleri, dün ve bugün Rize’de olduğu gibi tünel projeleriyle şehirlerimizi ayağa kaldırırken; diğer taraftan da gelecek kuşaklara daha müreffeh, daha itibarlı, daha güçlü bir ülke bırakmak için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Partisini  Rize Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’na katıldı.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenene toplantıda konuşan Erdoğan, birileri “Bizans” benzetmeleriyle yeni fitneler, yeni senaryolar peşinde koşarken, kendilerinin 84 milyonun kardeşliğini, birlik ve beraberliğini savunduğunu söyledi.

“TAARRUZİ İNSANSIZ HAVA ARACIMIZ AKINCI’LARLA DÜNYA HARP TARİHİNİ YENİDEN YAZIYORUZ”

Erdoğan, “Bir taraftan yol projeleri, çevre projeleri, konut projeleri, dün ve bugün Rize’de olduğu gibi tünel projeleriyle şehirlerimizi ayağa kaldırırken; diğer taraftan da gelecek kuşaklara daha müreffeh, daha itibarlı, daha güçlü bir ülke bırakmak için gayret gösteriyoruz” dedi.

Erdoğan, “Birlerinin ufku taş ve laf yığınlarından öteye geçemezken, biz Taarruzi İnsansız Hava Aracımız Akıncı’larla dünya harp tarihini yeniden yazıyoruz” şeklinde konuştu.

Sınırlar içinde terör örgütlerine nefes aldırmadıkları gibi, sınır dışında da terör bataklığını kurutmak için teröristlerin bütün kamplarını bastıklarını ve tepelerine tepelerine bindiklerini vurgulayan Erdoğan, “Maruz kaldığımız onca saldırıya, iç ve dış operasyona, gizli-açık vesayet girişimine rağmen hedefimizden asla taviz vermedik, vermiyoruz. İnşallah bundan sonra da mücadelemizi aynı kararlılıkla sürdüreceğiz. Türkiye’yi, kendi ülkesinin ve milletinin felaketinden medet uman muhteris bir zihniyetin eline bırakamayız. Muhalefetin çapsızlığının, muhalefetin beceriksizliğinin, muhalefetin içinde debelendiği siyasi tükenmişliğin bizi rehavete sürüklemesine kesinlikle müsaade edemeyiz. Bunun için öncelikle AK Partili kadrolar olarak kardeşliğimizi perçinlememiz, aramızdaki dayanışmayı daha da artırmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı

“TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRETİN AŞAMAYACAĞI HİÇBİR ENGEL YOKTUR”

Milletle olan bağlarını sürekli canlı tutmalarının ve güçlendirmelerinin şart olduğunu kaydeden  Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

“Bize oy versin vermesin sıkıntıya düşen her bir kardeşimizin imdadına, ilk önce AK Partili kadrolar koşmalıdır. Hasta mı imdadına biz yetişeceğiz, düşkün mü imdadına biz yetişeceğiz, darda mı kaldı imdadına biz yetişeceğiz. Elhamdülillah, imkânlar var mı? Var… O zaman hepsinin yanında biz olacağız. Tevazu, samimiyet ve gayretin aşamayacağı hiçbir engel yoktur. Yeter ki biz çalışalım, koşalım, gayret gösterelim. Yeter ki biz millete hizmet sevdamızdan taviz vermeyelim. Yeter ki biz Hakkın rızasını gözeterek, halkımıza hizmet etmekten bir an olsun geri durmayalım. Rabbimin izniyle gerisi gelecektir.” (Kaynak: Cumhurbaşkanlığı Sitesi)

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı