Ömer Fethi Gürer,
GÜNDEM 13.04.2023 09:49:00 1693 0

Ömer Fethi Gürer, "Millet İttifakının iktidarında, yoksulluğu sıfırlayacağız"

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İlhanlı ,Yeşilgölcük,Edikli pazarlarında ekonominin nabzını tuttu.

Kent merkezinde esnafı ziyaret edip, köy ve beldelerde de vatandaşlarla,  çiftçilerle bir araya gelen Ömer Fethi Gürer, Millet İttifakının iktidarında, yoksulluğu sıfırlayacaklarını söyledi. 

CHP HEYETİNDEN KENT MERKEZİNDE ESNAF ZİYARETİ 

CHP’de milletvekili adayları, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Güne, kent merkezinde esnaf ziyareti yaparak başlayan CHP heyeti, İlhanlı mahallesinde kurulan semt pazarını da ziyaret etti. 

DEVA PARTİSİ’NDEN CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA DESTEK 

CHP Niğde Milletvekili ve 1. Sıra milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer beraberinde milletvekili adayı Sevgi Özbek ve Ozan Sakarya, İl Başkanı ,Merkez İlçe Başkanı,Millet İttifakı yer alan partilerden Deva Partisi’nin İl Başkanı birlikte ziyaret ettiği semt pazarında, vatandaşların ve pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. 

VATANDAŞIN ALIM GÜCÜ DARALDI, ALIŞVERİŞ DURMA NOKTASINA GELDİ 

Vatandaşın alım gücü daraldığı için satış yapamadıklarından yakınan pazarcı esnafı ve aşırı pahalılık nedeniyle fileyi dolduramadıklarından dert yanan vatandaşın şikayetlerini dinleyen CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ekonomideki kara tablonun 14 Mayıs’tan sonra değişmeye başlayacağını söyledi. 

ENLFASYON  DÜŞECEK 

Son yıllarda ciddi bir ivme kazanın yoksulluğun, Millet İttifakının iktidarında son bulacağını anlatan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “. Yoksullaştırdıkları halkımızın inançlarını sömürerek oy avcılığı yapıyorlar. Enflasyon halkın belini bükmüş,iktidar gündem değiştirerek gerçekleri saklamaya çalışıyor. Kuşa bak deyip cebi boşaltıyorlar.Bu gidişi 14 Mayıs seçimde sandıkta oylarınızla sonlandırın .Millet ittifakı iktidarında iki yıl içinde  enflasyon belirgin düşürüp,kalıcı bir biçimde indireceğiz” dedi.

HAKSIZ VE GELİR VE SERVET EDİNMEYE SON 

Ortalama büyüme hızının yüzde 5’in üzerinde gerçekleşmesini  hedefledikleri söyleyen Gürer”

Beş yılın sonunda dolar cinsinden kişi başına milli gelirimizi en az iki katına çıkarmak hedefimizdir.. 2018 sonrasında yeniden gündeme gelen aşırı yoksulluğu sıfırlayacağız.  Haksız gelir ve servet transferi ile rantdevşirmeye dayalı politikalara son vererek, gelirin bireyler, haneler ve bölgeler arasında adil ve dengeli dağılımını sağlayacağız,İnsanca hakça bir yönetim oluşturacağız ” diye konuştu.

BELDE ZİYARETLERİ 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve CHP heyeti daha sonra merkez ilçeye bağlı Edikli, Orhanlı, Aktaş, Konaklı   ve Yeşilgölçük beldelerini de ziyaret ederek, bu yerleşim birimlerindeki vatandaşların, esnafın ve çiftçinin sorunlarını dinledi. 

Gürer ve beraberindeki  heyet, ayrıca Yeşil Gölcük ve Edikli pazarını gezerek, vatandaşların ve pazarcı sorun ve taleplerini dinledi. Gölcük,Orhanlı ve Edikli Kasabalarında halka hitaben konuşan CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer” Millet ittifakının 6 parti dışında ittifakı olmadığını belirtip Millet ittifakını altı benzemez diyenler Cumhur ittifakında 6 yanyana gelemez denilen partiler olarak biraradalar.” Diye konuştu.Gürer “Meksika’dan nohut,Kanada’dan mercimek,Mısır’dan patates,Bulgaristan’dan soğan ve saman,  Yunanistan’dan pirinç,BosnaHersek’ten et,Brezilya’dan Canlı hayvan,Ikramya ve Rusya’dan buğday ile ayçiçek yağı,ABD ceviz ithal eden mevcut iktidar ülkem çiftçisine Tarım Kanunu 21 maddesine göre Milli gelirin % 1 vermesi gerekirken yarısını dahi vermiyor. Çiftçiye gereken desteği sağlamıyor.Girdi maliyetleri düşürmediği için vatandaş rafta yüksek fiyatlara mahkum kılınıyor.Ülkeyi yönetemiyorlar.Gündem saptırıp gerçekleri gizlemek için Millet ittifakına sürekli iftira atıyorlar.Kuşa bak diyerek cebimizi boşaltıyorlar ” diye konuştu,  (Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı