MP İl Başkan Adayı Aravi,
SİYASET 8.09.2022 11:25:00 556 0

 MP İl Başkan Adayı Aravi, "Memleketi Ayağa Kaldıralım"

Memleket Partisi Adana İl Başkan adayı Murat Aravi, Memleket Partisi Adana İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Memleket Partisi Adana İl Başkan adayı Murat Aravi,Memleket Partisi Adana İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Memleket Partisi Adana İl Başkan adayı Murat Aravi,Muharrem İnce’nin liderliğinde ülkemize umut olarak yola çıkmış partinin her bir bireyinin gönülden katkılarıyla, emekle inşa edilen Memleket Partisinin kuruluşunda çalışma fırsatı yakalamış olmanın ve bir “tuğla” misali dahi olsa katkı sağlamış olmanın onurunu yaşadığını söyledi.

Aravai, şunları kaydetti:

"Buradan sizler aracılığıyla gururla ifade ediyorum ki; çocukluğumdan beri yanlışa yanlış , doğruya doğru demekten hiç çekinmedim. Haksız olan kendi ailemden birisi olsa dahi ona “bendendir” deyip ayrıcalık göstermedim tam aksine haklının yanında durdum. Bu bakış açısı, problemleri sağlıklı analiz etme ve çözme yetkinliği kazanmamda en önemli faktör oldu. Problemleri sadece sonucuna bakarak yorumlamadım aksine o problemlerin oluşma sebeplerine odaklanıp yeniden oluşmaması için çabaladım.

Bilindiği üzere Adana’mızda bir türlü Memleket Partimiz, çeşitli yönetimsel sorunlar nedeniyle istediğimiz, hedeflediğimiz ve beklediğimiz seviyeye çıkarılamadı. Adana’ da söz konusu problemlerin çözülemeyeceğini tam aksine sorunların daha da derinleşeceğini gören ve bu duruma müdahale etme ihtiyacı duyan genel merkezimiz oy birliği ile eski başkan ve yönetimini görevden almış ve olağanüstü kongre ile değişim talep etmiştir. Bu durum partimizin geleceği adına sorumluluk alma ihtiyacı doğurmuştur.Partili olma bilinci, aidiyeti, yönetici liyakati, örgüt emeğini öne çıkartacak bir anlayışla, ötekisi, berisi olmayan herkesin birlikte, kolektif şekilde hareket ettiği bir örgütün var olması için hep beraber çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Kendimi her ne şart altında olursa olsun; partime, ülkeme ve bize inanan insanlara karşı sorumlu hissediyorum. Memleket Partisi Adana İl Başkanlığı’na adaylığımı buradan ilan ediyorum. Sizlerden de siyasal mücadelemdeki bu yeni yolculuğuma destek vermenizi diliyorum ve istiyorum.

Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki Adana’mız ile ilgili gereken gayreti ve özveriyi sunacağımızı, üye sayısında yükselişle patlama yapacağımızı, tüm bunları oluşturacağımız değerli il yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla ve ilçe örgütlerimizle sinerji içinde yapacağımızı taahhüt ediyoruz. Buradan yine başta Genel Başkanımız olmak üzere tüm Genel Merkez yürütme organlarımıza Adana’mıza göstermiş oldukları hassasiyetten, sevgiden ve önemden dolayı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Siyaset bir meslek değildir.Siyaset iletişim sanatıdır.Yaşlısı genci yoktur.Etkinlik ve yetkinlik önemlidir.Bende de bu donanımlar mevcuttur.Tüm Adana genelinde politika yapabilecek bilgi, beceri, donanım ve yeteneğe sahibim. Kurumsal hayat tecrübem ile olabildiğince etkin takımlar, kadrolar, yol arkadaşları edinebilir ve bunlar içinde yep yeni yetenekleri açığa çıkarabilirim.Yanlış olanları eleyebilir yerlerine ortak akıl ile doğru olanları kazandırabilirim.

Milletimizi gerçek anlamda huzur ve mutluluğa taşımanın ancak Memleket Partisi iktidarı ile mümkün olduğunu Türkiye’de Muharrem İnce ve Memleket Partisi varsa her zaman bir umudun var olduğunu, bu umudun da Memleket Partisi kadrolarının ahlaklı, üretken yönetim anlayışıyla sağlanabileceğinin hepimiz farkındayız. Partimiz ve Adanalılar Atatürk ilke ve devrimlerini özümsemiş, sahiplenmiş, kuruluş felsefesine bağlı, iktidar mücadelesine canla başla katkı sunacak temsilciler istiyor. Bunun için de temsilde parti bilincini almış, sağduyulu, kavgadan ve kargaşadan uzak, eğitimli ve donanımlı kadrolar gerekiyor. İşte benim mücadelem bu bilinç üstüne inşa edilmiştir. Partililiği, liyakati, emeğin en yüce değer olduğunu öne çıkartacak bir anlayışla, kimsenin ötekileştirilmediği, her fikrin değerli hissettirileceği bir örgütün var olması için hep beraber çalışacağımız bilinciyle hareket edeceğimizi ifade ederek kendimi partim aracılığıyla insanlarımızın hizmetine sunmak istiyorum. Ben tek başıma bir hiçim. Herşeyi birlikte yapacağız,birlikte çoğalacağız.Gelin yeniden bir olmak için destek verin. Önce Adana’da sonra türkiye’de memleketi ayağa kaldıralım. Barışacağız,büyüyeceğiz,bölüşeceğiz."

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,41% 0,09
  • EURO

    34,52% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2381,04% 0,05
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00
  • Perşembe 25.8 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.1 ° / 17.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 24.1 ° / 16.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu