İç ve Dış Mekan Led Ekranların Kullanım Amacı
YAŞAM 2.04.2021 10:08:00 806 0

 İç ve Dış Mekan Led Ekranların Kullanım Amacı

Teknolojinin gelişmesiyle beraber görüntüleme sistemleri de önemli bir yol katetmektedir.

TV ve bilgisayar gibi görüntüleme cihazlarının da gerek özellik gerekse tasarım olarak her geçen gün geliştiğini gözlemlemek mümkün. Led ekran sistemleri de, teknolojinin günden güne iyileşmesiyle çok daha iyi performans sunmayı başarmıştır. LED kelimesi “Light Emitting Diode” ingilizce kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Ekran özelliğini ifade etmek için LED kısaltması kullanılmaktadır. Türkçede “ışık saçan diyot” anlamına gelir. Led ekranlarda, görüntüler farklı bir ortamdan ekrana yansıtılır. Ve görüntüler üzerinde istenilen değişiklikler yapılabilmektedir. Fenova teknoloji, alanında uzman ekibiyle yüksek performanslı led ekran sistemlerini beğeninize sunuyor!

Dış ve İç Mekan Led Ekranlar Nerelerde Kullanılır?
İç ve dış mekan led ekranlar, günümüzde yaygın olarak kullanılan görüntüleme teknolojisidir. Dış mekan led ekran açık havada tercih edilen görüntüleme sistemleridir. Marka ve firmalar arasındaki rekabeti arttıran bu teknoloji harikası ekranlar, ürün ve kampanya tanıtımı için eşsiz bir seçenektir. Dış mekan led ekranlar, olumsuz hava koşullarına uygun şekilde tasarlanmaktadır. Yağmur, sis, kar gibi olumsuz hava koşulları, dış mekan led ekranların görüntü kalitesini etkilemez. Dış mekan led ekranlar, büyük ebatlarda üretilen görüntüleme sistemleri olduğu için çok uzak mesafeden de ekrandaki reklamın fark edilmesi mümkündür.

İç mekan led ekran ise daha çok kapalı alanlarda tercih edilen led teknolojisidir. Günümüzde mağazacılık sektöründe iç mekan led ekranlara sıklıkla rastlamak mümkün. Sezon indirimleri, yeni ürün tanıtımları ve kampanyalar gibi hedef müşteri kitlesinin ilgisini çekebilecek tüm bilgiler led ekranlara yansıtılır. Böylelikle mağaza ve müşteri arasındaki ilk iletişim led ekranlar aracılığıyla kurulmuş olur. Led ekrandaki ürün ve kampanya insanların ilgisini çektiğinde mağazayı ziyaret etmelerine sebep olur. Bu da dolaylı olarak satışların olumlu etkilenmesini sağlar. İç mekan led ekranlar da, dış mekan led ekranlarda olduğu gibi kişiye özel olarak üretilebilen cihazlardır. Led ekranların istenilen ebatlarda üretilmesi mümkündür. Led ekran satın alırken, ekranın boyutu ve iç mekanda mı yoksa dış mekanda mı kullanılacağı gibi detaylara dikkat edilmelidir.

İç ve Dış Mekan Led Ekranların Pazarlamadaki Önemi

İç mekan led ekran ve dış mekan led ekran teknolojileri, pazarlama ve reklam sektörünün en güzide elemanlarından biridir. Ürün, marka, kampanya ve indirimler hakkında bilgi vermek bu devasal ekranlar sayesinde oldukça kolaydır. Tek bir görüntüyle geniş bir kitleye hitap etmek isteyen markalar, dış mekan led ekranlar sayesinde amaçlarına ulaşmayı başarırlar. Yüksek görüntü kalitesine sahip olan bu ürünler 7/24 çalışabilme özelliğine sahiptir. Böylelikle aralıksız olarak insanları kampanya ve indirimler hakkında bilgilendirmek mümkün olmaktadır. Led ekranlar, bir markanın müşterisiyle ilk diyaloğunu kurması için ideal bir seçenektir. Referans olan led ekranlar, insanların ilgisini çekmeyi başarır.

Hem karanlıkta hem de gün ışığında üstün performans gösterebilen led ekranlar, dayanıklı yapıda üretilmeleri açısından da oldukça avantajlıdır. Her sektörde kendine yer bulan led teknolojileri; hastane, otel, mağaza, havaalanı, metro istasyonu ve stadyum gibi bir çok yerde kullanılmaktadır. (Fİ)


Haber Kaynak : ÖZEL HABER

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı