DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Yanınızdayız”
GÜNDEM 12.07.2023 09:50:00 789 0

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Yanınızdayız”

DAİMFED Genel Başkanı ve Yardımcıları, yangında zarar gören TSYD Adana Şubesi tesislerinde incelemelerde bulundu

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Genel  Başkan yardımcıları  Nadir Vurankaya  ve Sayım Azmaz;  elektrik kontağından kaynaklanan yangında zarar gören Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’ni ziyaret ederek ‘Geçmiş olsun dileğinde bulundular.

“ÖNCELİĞİMİZ ADANA”

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer ve yönetim kurulu ile diğer üyeler tarafından ağırlanan, DAIMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yardımcıları Vurankaya ve Azmaz;  yangında büyük ölçüde zarar gören tesislerde incelemelerde bulundu. Karslıoğlu; spor yazarlarının çatı örgütü olan TSYD’nin yanında olduklarını belirtirken, ”DAİMFED olarak önceliğimiz her zaman Adana olmuştur. Kentimizle ilgili ne zaman bir sorun olmuşsa, bize düşen neyse onun gereğini yerine getirmekten imtina etmeyiz. Her zaman başlangıç noktamız bu güzelim kent Adana olmuştur” dedi.

“BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer de, yangın sonrası toplumun tüm kesimlerinden destek mesajı aldıklarını belirterek, “Gerek seçilmiş ve gerekse de atanmış yöneticilerin, kamu kurum ve kuruluşlarının yanımızda olmalarından dolayı, bizleri bu zor günde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz” dedi.

Hoşfikirer, “Kentimizin en müstesna yerinde sahip olduğumuz tesislerimizin çıkan yangından büyük zarar görmesi hepimizi üzmüştür. Ancak herhangi bir can kaybı olmaması da tesellimiz oldu. Başta TSYD Genel Başkanımız Sayın Oğuz Tongsir olmak üzere; Adana’yı yöneten belediye başkanlarımız ve bugün de DAİMFED Genel Başkanı Sayın Mustafa Karslıoğlu ve Yardımcıları Nadir Nurankaya ve Sayım Azmaz’ın yanımızda olması, bu kötü günün izlerini silmek için bizlere destek olacaklarını açıklamaları bizleri mutlu etti. Bizleri bu zor günde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.

Bu arada; gerek tesislerimize kadar gelerek bilgi alan ve gerekse de telefonla ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten herkese TSYD adına teşekkür ederiz.

Sayın Genel Başkanımız Oğuz Tongsir; her zaman Adana’ya özel bir önem vermiştir. Her sonumuzda yanımızda olmuş, bizden desteğini esirgememiştir. O’nun fikirleri bizler için çok önemli. Yangın sonrası genel merkezden gelerek yanımızda olmuş ve içimizi rahatlatan açıklamalarda bulunmuştur. Bizim adeta herşeyimiz, ağabeyimizdir. Kendisine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

“YARALAR SARILIR, ÖNEMLİ OLAN DOSTLARI YANIMIZDA GÖRMEK”

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir de ziyarette yaptığı açıklamada; TSYD Adana Şubesi Tesislerinde çıkan yangının büyük tahribat yarattığını, herkesi derinden etkilediğini ifade ederek, “Daha öncede yaptığım açıklamalarda dediğim sözü bir kez daha tekrarlayacağım; cana geleceğine mala gelsin. Yaralar elbirliği ile sarılır.

Böylesi olumsuz olaylar sonrası, kötü günde insan dostlarını yanında görmek ister. İyi günde her zaman yanınızda insanlar vardır. Önemli olan ise; kötü günde dostlarımızın yanımızda olmasıdır.

Önceki gün; Büşükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar ile makamında bir araya gelmiştik. Bugün de Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitleri Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Başkan yardımcıları Nadir Vurankaya ve Sayım Azmaz ile birlikteyiz.

TSYD olarak DAİMFED ile bazı işbirlikleri yapmak isteriz. Her zaman basının yanındalar. Zaten bundan en ufak bir kuşkumuz yok. Basının, medyanın ülkemizdeki durumu ortada. Hep beraberiz. Bu bir gemi. Bu gemide hep beraber hareket ederiz. Başta Mustafa Karslıoğlu başkanımız ile yöneticilere geldikleri  ve bizim bu sıkıntıları paylaştıkları için çok çok teşekkür ederiz” dedi.

“YANINIZDAYIZ”

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu da yaptığı açıklamada, TSYD Adana Şubesi Tesislerinde çıkan yangını gerek sosyal medyadan ve gerekse de gazetelerden duyduklarını ve çok üzüldüklerini vurgulayarak, “Sayın Genel Başkan Oğuz Tongsir’in dediği gibi cana geleceğine, mala gelsin. Adanalı yardımseverdir, sıcak memleketin sıcak insanları vardır.  

Bizler DAİMFED olarak tabii hem projesinden hem de teknik anlamda bütün ekibimizi buraya yönlendiririz. Projemizi çıkarttırırız. Daha güzel haliyle nasıl tekrar yuvamızı açarız, onun gayreti içerisinde oluruz.

DAİMFED olarak başlangıç noktamız, Adana’dır. Kentimizle ilgili ne zaman bir sorun olmuşsa, bize düşen neyse onun gereğini yerine getirmekten imtina etmeyiz. Her zaman başlangıç noktamız bu güzelim kent Adana olmuştur. Adana sözkonusu olunca akan sular durur.

Buradaki tüm arkadaşlar; sıkça bir araya geldiğimiz ve bir çok etkinlikte birlikte olduğumuz basın mensupları. Siz Sayın Genel Başkanı da burada görmez bizi onurlandırdı. Yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Ayrıca yaptıkları açıklamalardan da öğrendiğimiz kadarıyla belediye başkanlarımız da yardıma hazır olduklarını ifade etmişler. Biz de DAİMFED olarak bize bağlı bulunan tüm STK’ları harekete geçirir, elimizden ne geliyorsa yapmaktan geri durmayız. Hepimize geçmiş olsun” şeklinde konuştu.

“TSYD ADANA ŞUBESİ TESİSLERİ ESKİSİNDEN DE GÜZEL OLACAK”

Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı ve Üyelerine ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten DAİMFED Genel Başkan Yardımcısı Nadir Vurankaya da, Adana basın camiasının yol ve çözüm arkadaşı olduğuna değinerek; “Her zaman birlikte hareket ettik. Yangın elbette hepimizi üzdü. Bir daha yaşanmaması en büyük temennimiz. İlerleyen günlerde TSYD Adana Şubesi Tesisleri’nin eskisinden daha güzel olacağına inanıyorum” dedi.

DAİMFED Genel Başkan Yardımcılarından Sayım Azmaz ise, yangında tesislerin büyük zarar görmesinin kendilerini üzdüğünü belirterek; DAİMFED olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını, hazırlanacak proje ve yapılacak çalışmalarla tesislerin eskisinden de daha güzel olması, başta spor basını olmak üzere basın camiasının hoş bir mekana kavuşacağına inandığını ifade etti.(Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı