Çelebi:
SİYASET 8.11.2021 16:13:00 497 0

 Çelebi: "AK Parti'yi ilk seçimde göndereceğiz"

Gençlik Kolları Başkanı Çelebi, "Plaka numaramız gibi 1 numarayız. Eleştiride de, haksızlığın karşısında da, kadına şiddetin karşısında da, çevre bilincinde de, özgürlüklerde de, her yer de bir numara olmaya devam edeceğiz" dedi.

CHP Gençlik Kolları'nın 16. Olağan Kurultayı Ankara'da, Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kurultayın Divan Başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel yaparken Kurultay'da Gençlik Kolları Genel Başkanlığına 383 oy alan Gençosman Killik seçildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel'in gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu kurultayda CHP Adana Gençlik Kolları Başkanı Mete Çelebi'de bir konuşma yaptı.

Konuşmasına, "Bulut bulut köpük köpük Toros Dağları'ndan Çukurova'dan kardeşlik getirdik" sözleriyle başlayan Mete Çelebi, açıklamasının devamında özetle şunları söyledi;

"Adanalılara Allah'ın adamı demişler. Bununla alakalı kısaca bir bilgi paylaşayım, bilenler bilir. Kurtuluş Savaşı'nda mücadele sathında cephede görev yapan askerler, düşman askerleri, cepheye baktığında Adanalıların olduğu yere sakın gitmeyin, orada Adanalılar var onlar 'Tanrı'nın adamları 'Allah'ın adamları diyerek, Adanalılardan korkmuşlardır ve Adanalılar kurtuluş mücadelesinde de sonrasında da bugünde var olduğu her yerde siperin en önünde mücadele etmeye devam ediyor.

Plaka numaramız gibi 1 numarayız. Eleştiride de, haksızlığın karşısında da, kadına şiddetin karşısında da, çevre bilincinde de, özgürlüklerde de, her yer de bir numara olmaya devam edeceğiz. Kimseyi kırmadan incitmeden, kendimizi de, karşımızdaki insanı da eleştireceğiz. Değerli yol arkadaşlarım... Kimsenin şüphesi olmasın, kimsenin kırgınlıkları olmasın. Bakıyorum etrafa boynu bükük arkadaşlarımız var. Başınız dik dursun bu kurultay bir irade sonucu doğmuş, bizler bu iradeye sahip çıkacak insanlarız.

"Zaman boyun bükme zamanı değil"

İradenin verdiği sonuca sahip çıkacağız ve Geleceği Kur adlı kurultayımızla bu muhalefet olarak yapmış olduğumuz son kurultay olup, iktidarı birlikte kuracağız. Size çok kısa bir bilgi daha vereyim. Kendi hayatımla alakalı. Adana'da 2015 yılında gençlik kolları başkanlığına adaylığım esnasında 8 oy almıştım arkadaşlar. O sekiz oyun mücadelesini verdik ve 5 yıl sonra Adana'da Gençlik Kolları başkanı oldum. Demem o ki arkadaşlar, genel başkanlığa aday olup kazanamayan arkadaşlar, zaman boyun bükme zamanı değil.

Ben gençlik mücadelesinin 1923'ten 68'e 68'den 80'e 80'den Gezi'ye kadar biliyor ve inceliyor vaziyetteyim. Bunları sizlere tavsiye ediyorum. Bunları mutlaka okuyup inceleyiniz. Biz artık Adalet ve Kalkınma Partisi'nin adını Adalet ve Kalkınamayan Parti olarak tarihe yazacağız, seçimde göndereceğiz ve iktidar olacağız. Beni dinlediğiniz için hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı