5. ADANA VETERANLAR MASA TENİSİ SONA ERDİ
SPOR 14.03.2017 11:32:25 516 0

5. ADANA VETERANLAR MASA TENİSİ SONA ERDİ

Türkiye´nin en prestijli organizasyonları arasında yer alan Geleneksel 5. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası 41 masa ve 315 sporcunun katılımı ile yapıldı.

Adana Masa Tenisi İl Temsilciliği organizasyonunda, Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü, Adana Sanayi Odası, Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Belediyesi, Yüreğir Belediyesi, Çukurova Belediyesi, Sarıçam Belediyesi,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Çukurova Üniversitesi´nin desteği ile Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı´nda yapıldı.

5.Adana Veteranlar Turnuvasına  Adana Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Şeref Erdoğan, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bozan katıldılar.

Organizasyona bayanlarda 31, erkeklerde 284 olmak üzere toplam 315 sporcu katıldı. Karşılaşmalar erkeklerde 30-39, 40-49, 50-59, 60-64, 65-69 ve 70 üzeri, bayanlarda 30-39, 40-49 ve 50 üzeri yaş kategorilerinde yapıldı.


Turnuvaya Adana, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, K.Maraş, Konya, Samsun, Hatay, Antalya, Muğla, Mersin Osmaniye, Gaziantep, Aksaray, Kocaeli, Kayseri, Karaman, Kırıkkale, Malatya, Manisa, Aydın, Bayburt, Giresun, Hakkâri, Isparta, Kırklareli, Kütahya, Sakarya ve Sivas illerinin yanı sıra Irak, KKTC, Yunanistan, İran, Güney Kore, Suriye ve Rusya´dan da sporcular katıldı.

Maçların yanında ocak başı kurularak Adana kebap, cezerye, şalgam suyu, mısır, ayran, su, çay ile festival havasında bir turnuva gerçekleşti.

ADANA´YI EN İYİ ŞEKİLDE TANITTIK

Geleneksel olarak yapılan Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasının Türkiye´nin geniş katılımlı önemli organizasyonlarından birisi olduğunu belirten Turnuva Komitesi Başkanı Kemal Sağ, ?Veteran Masa Tenisçi arkadaşlarımız bu yıl 5.sini yaptığımız  turnuvada 2 gün boyunca güzel kentimizde hep birlikte mutlu anlar yaşadığımızı düşünüyorum. Bize güç ve şevk veren katılımınız ile destekleriniz için turnuva komitesi olarak hepinize teşekkür ediyor, önümüzdeki yıl turnuvamızda tekrar buluşmayı ümit ediyoruz? diye konuştu.

Bu organizasyonun kente mâl olması için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini ifade eden Sağ, ? Reklam ve tanıtım konusunda elimizdeki tüm imkânları kullandık. Turnuvanın bir masa tenis şöleni havasında geçmesini ve masa tenisi seven her Adanalının bu şölenin bir parçası olmasını sağlayarak Adana´yı tüm Türkiye´ye ve yurtdışına en iyi şekilde tanıttığımızı umuyoruz" dedi.(CO)

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı