?BİRLİK VE BERABERLİKTEN ÖDÜN VERMEMELİYİZ?
GÜNDEM 25.12.2016 12:03:04 533 2

?BİRLİK VE BERABERLİKTEN ÖDÜN VERMEMELİYİZ?

Çukurova Belediyeler Birliği ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ı ziyaret etti.

Çukurova Belediyeler Birliği (ÇBB) ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile yönetim kurulu üyeleri Hatay´da organize edilen ?Mevzuat Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı´ öncesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ı makamında ziyaret etti. Birlik ve beraberlikten ödün vermemek gerektiğinin altını çizen Başkan Hüseyin Sözlü, Türkiye´nin terör örgütleriyle mücadele ederken, tüm siyasetçilerin ülkenin temel değerleri için ortak noktada buluşup, vatanın bölünmez bütünlüğünü çok iyi anlatması gerektiğini belirtti. 

BAŞKANLAR BİRBİR VE BERABERLİK TABLOSU OLUŞTURDU
Çukurova Belediyeler Birliği´nin Hatay´da düzenlediği  ?Mevzuat Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı´na Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye´deki büyükşehir, il ve ilçe belediyelerinin başkanları, belediye meclis üyeleri ve bürokratları katıldı. Toplantı öncesi Başkan Hüseyin Sözlü ve yönetim kurulu üyeleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Sözlü ve beraberindeki Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve Cevdetiye Belediye Başkanı İlhami Önal, misafir oldukları Hatay Büyükşehir Belediyesi´nde birlik ve beraberlik tablosu oluşturdu.
Ziyarette, Başkan Sözlü, Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin terör örgütlerine karşı vatandaşlarının can güvenliği ve ülkenin geleceğine yönelik tedbirleri değerlendirildi. Türkiye´nin zor şartlardan geçtiğini, birlik ve beraberlik içinde sıkıntılı günlerin üstesinden gelinebileceğini kaydeden Başkan Sözlü, ?Biz seçilmiş kişiler olarak, elimizden geldiğince görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içindeyiz. İmkanlarımız doğrultusunda şehrimize ve halkımıza hizmete devam edeceğiz? dedi.
?TÜRK MİLLETİ´NİN İHTİYACI DEVLET BAHÇELİ DİLİDİR?
Türkiye´nin içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan biran önce kurtulması gerektiğini vurgulayan Başkan Sözlü, şöyle konuştu:
?Sorunların olduğu bu dönemde dayanışma olmalı ve herkes birlik ve beraberliğinden ödün vermemeli. Ülkemizde kargaşa çıkartmaya çalışan terör örgütlerinin meydana getirdiği sorun, ancak bizim birlik ve beraber oluşumuzla çözülür. Gerek ülke içerisinde, gerekse parlamentoda ülkeyi idare eden siyasilerin bir mutabakat dili geliştirmesi gerek. Şu an Türkiye´nin değerlerinin iç siyasete yönelmek değil, siyasi partilerin bu zor şartlarda birbirlerini anlayarak, ülkenin temel değerleri için ortak noktada buluşup,vatanın bölünmez bütünlüğünü anlatmaktır. Bizler Adana´da sektörler ve belediye arasında nasıl ki bir mutabakat dili kullanıyorsak, şuan Türkiye siyasetinin mutabakat dili de Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli´nin dilidir ve Türk Milleti´nin bu kaos ve kargaşa ortamında ihtiyacı olan dil de budur.?
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ise Çukurova Belediyeler Birliği yönetim kurul ve üyelerini Hatay´da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu vurguladı. Savaş, konuk belediye başkanlarına Hatay´ın tarihi zenginlikleri ve gerçekleştirdikleri hizmetler hakkında bilgi verdi.
Ziyaretin sonunda evsahibiSavaş, belediye başkanlarına Hatay´a özgü çeşitli hediyeler takdim etti.  Başkan Sözlüde,  Savaş´a bozkurt heykeli, çini işlemeli cam ibrik ve el dokuması Saimbeyli kilimi hediye etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
wilson jones
27.12.2016 10:48:33
Mevsimler Bu evrensel finans şirketinden size selamlar, bu, halka gerçek ve uygun fiyatlı kredi teklifimizi bildirmektir. Ancak bu evrensel Şirket (12 yılı aşkın tecrübesiyle), her gün bankanızın sunamayacağı esneklikle finansal hizmetler sağlayan özel bir şirkettir.    Yoluyla ofisimize başvurmanız gerekmektedir: oxford_loanfinances@hotmail.com

wilson jones
27.12.2016 10:50:08
Mevsimler Bu evrensel finans şirketinden size selamlar, bu, halka gerçek ve uygun fiyatlı kredi teklifimizi bildirmektir. Ancak bu evrensel Şirket (12 yılı aşkın tecrübesiyle), her gün bankanızın sunamayacağı esneklikle finansal hizmetler sağlayan özel bir şirkettir.    Yoluyla ofisimize başvurmanız gerekmektedir: oxford_loanfinances@hotmail.com

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu