Yok böyle lezzetli yarışma.!..
KÜLTÜR SANAT 17.11.2015 10:48:57 563 0

Yok böyle lezzetli yarışma.!..

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi 15. Yıl etkinliklerinin en lezzetli yarışması 21 Kasım Cumartesi günü Adanalı usta aşçıları bekliyor?

/resimler/2015-11/17/1102110003672.jpg

Ayşe Tüter ve Elif Korkmazel´in katılımı ile gerçekleşecek olan yarışmada  Birbirinden leziz yemekler ustalardan, Hediyeler M1 Merkez Adana AVM´den!

   Bölgenin en büyük ve başarılı Alışveriş Merkezleri´nin başında gelen ; M1 Merkez  Adana Alışveriş Merkezi, 15 yıldır bölgenin sosyal ve kültürel yaşamına renk katan aktiviteler ile Adanalıları buluşturmaya devam ediyor. M1 Merkez Adana AVM  15. Yıl Kutlama etkinlikleri çerçevesinde bu kez yemeklerine güvenenlere lezzetli, eğlenceli bir yarışma ve birbirinden renkli ve değerli  hediyeler hazırladı.

    Ayşe Tüter ve Elif Korkmazel´in katılımı ile 21 Kasım Cumartesi günü saat 15:00´te  gerçekleştirilecek bu lezzetli yarışmada ustayım diyen baylar ve hamarat hanımlar 3 ayrı kategoride yarışacak. Zeytinyağlı, Hamur işleri ve Pasta kategorilerinde evlerinde hazırlayacakları yemekleri yarışma alanına getirecek olan katılımcıları yarışma sonrası birbirinden renkli hediyeler bekliyor.

Yarışmanın birincisi : 400 TL´lik Hediye Çeki yanında Kütahya Porselen´den 24 Parça Yemek Takımı ve Essenso 3 Parça Tava Seti,Yarışmanın İkincisi 200 TL´lik Hediye Çeki yanında Kütahya Porselen´den 24 Parça Yemek Takımı ve Essenso 3 Parça Tava Seti, Yarışmanın üçüncüsü ise 100 TL´lik Hediye Çeki yanında Kütahya Porselen´den 24 Parça Yemek Takımı ve Essenso 3 Parça Tava Seti kazanacak. Ayrıca Jüri Özel Ödülü alan yarışmacıya Arzum marka Ütü Hediyesi var.

Yarışmaya  Başvurular için M1 Merkez AVM Yönetim Ofisine kayıt yaptırmak yeterli olacak.

     M1 Merkez AVM Müdürü Yalçın Öz ; ?Yıllardır bölge insanımıza M1 Merkez Adana´yı sadece bir alışveriş Merkezi değil, aynı zamanda  sosyal ve kültürel etkinlikleri yaşayabilecekleri bir ortam olarak sunduk. 15 yıldır onlarla birlikte bu ortamı yaşadık. Bizim için anlamlı olan bu yılımızda mutfağı ile ünlü kentimizin usta aşçılarını ağırlamak, bu eğlenceli ve lezzetli yarışma sonrası onlara bir anı olarak saklayabilecekleri sürpriz hediyeler sunmaya hedefledik. Tüm ziyaretçilerimizin yarışmaya katılımını sabırsızlıkla bekliyoruz. ? Dedi

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Hakkında:

METRO PROPERTIES´in yönetimini yaptığı,ziyaretçilerini kazançlı alışveriş yanında eğlenceyle ve kültürel etkinliklerle buluşturan  M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi, sık sık renkli ve büyük ödüllü kampanyalar da düzenlemektedir. Tüketicilere alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunmayı amaçlayan  M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi bünyesinde Real Hipermarket, Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Boyner, YKM, Zara, Marks&Spencer, Gap, Mango, Koton, Teknosa, Goldpark ve Paşabahçe mağazalarının yanısıra ulusal ve uluslarararası pekçok marka  yer almaktadır. Ferah mekanı ve çeşitli yemek alternatifleriyle Adana´nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi olan M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi´nde çocuk oyun alanları ve Cinemaximum sinemaları gibi zengin eğlence alternatifleriyle alışveriş, benzersiz bir keyfe dönüşmektedir.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

“STOA FELSEFESİ VE TARSUS'TA STOACILIK”KİTABI ARATOS YAYINLARI’NDAN ÇIKTI

ADANA ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ KISA FİLM FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

ADANA’DA BAĞLAMA GÜNLERİ’NİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Düş ve Gerçek Arasında Çareli Çaresiz Çizgiler Kitabı

Sanatçı Selva Özelli Solo Sergisi ile ABD’de

“Doktordan Az Kullanılmış” bu defa bir kitap adı

HÜSEYİN SÖZLÜ, "AĞUSTOS AYI TÜRK'ÜN ZAFER AYIDIR"

İZMİT ALTIN PİŞMANİYE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE VERİLDİ

ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ ‘’BELGESEL FİLM YARIŞMASI’’ FİNALİSTLERİ BELİRLENDİ

EMEKLİLERİN YENİ ADRESİ ‘EMEKLİ KÜTÜPHANESİ’

İZMİR KULLUK İLE TANIŞIYOR

ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

“Soul Müziğin Diva”sı Imany, 7 Eylül’de Türkiye’de

‘ÇOK YAŞA CUMHURİYET’ ÖDÜLLÜ BESTE YARIŞMASI BAŞVURULARI İÇİN SON HAFTA!

TÜRK RESSAMLARIN LONDRA ÇIKARMASI!

YILDIZ TOZU KARAKTER ANALİZLERİ

"ZAFERİN RENGİ" GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU İLE ÇEKİMLER İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLADI!

Büyükşehir ve YEDAM’dan bağımlılıkla mücadelede iş birliği

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA TÜM TÜRKİYE "ŞEHRİNİ KEŞFEDECEK- GELECEK ENERJİSİNİ KORUYACAK!”

12. ULUSLARARASI İZMİT PİŞMANİYE, MÜZİK ve DANS FESTİVALİ,25-27 AĞUSTOS’TA

‘’20. GELECEĞİN SİNEMASI’’ YARIŞMASININ JÜRİ ÜYELERİ AÇIKLANDI

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı