Av.Serra Taşköprü - KARDELENLER DURAĞI


SEKS, İŞÇİLİK OLABİLİR Mİ?


Bir meslek var ki adı seks işçiliği. Yüzyıllar öncesinde iş hatta meslek olarak görülen ve gösterilen seks işçiliği yüzyıllar sonra hâlâ revaçta nasıl olabilir?

İnsan bir canlı varlık olarak duygulardan ve düşüncelerden dürtülerinin yanısıra oluşmaktadır. İnsanın davranışları, salt dürtüler üzerinden vücut bulmamalıyken haz ve zevk odaklı yani dürtüsel bağlamda arzlar sözkonusu olmaktadır. Yasaklar kaçakçılığı doğurur diye seksi, işçilik mertebesine getirmek ve ona haklar tanımak özgürlük değil insan ruhuna, kalbine ve beynine karşı uygulanan tasarlayarak katledişten başka bir şey değildir.

İnsan dürtülerden ve iç güdülerden ibaret olmadığı gibi bir obje ya da robot da değildir. Objeleşen, objeleşmenin ve robotlaşmanın “normal” olarak nitelendirildiği bir dünya sistemi özellikle kapital sistem nezdinde cinsellik ötesi seksin arz edildiği noktada çıkar grupları insanları haz ve zevke ısrarla davet etmektedirler.

Bastırılan cinsellik bir gün patlar diyerek cinsellikten öte seksi hissiz ve duyarsız olarak yaşamayı ve yaşatmayı aşılamaktadır.

Aşkın ve sevginin insanda bıraktığı acıları çok iyi bilen kapitalist sistem insanları acıdan kurtarabilecek sihirin haz odaklı ve zevkle bağlantılı yaşayacakları cinsel fantezilerin çeşitliliğiyle manipüle eder. Kapitalist sistem adı üstünde para ve olumsuz çıkar odaklıdır.

Cehaletin olduğu toplumlarda televizyon ve sosyal medya, uygulamalar insanları gerçekte aşka ve sevgiye çağırır gibi gözükse de alttan alta verilen mesaj acısız seks ve paradır. Tamamen dürtülere ve kapitalist sisteme hizmet eden sistem araçları machiavellique anlayışla hareket eder.

Sadece haz ve zevk için seks, lüks yaşam, itibar ve prestij için para gibi somut yani maddi değerler üzerinden toplumu ablukaya alan sistem insanların manevi acıdan kaçışını sözde mutluluk oyunlarıyla avutur.

Seks, cinselliğin sadece bir parçası iken her şey olarak maalesef ki uzmanlar tarafından ten uyumu vs. adı altında neredeyse temel ihtiyaç olarak aktarılır.

Seks ve para birarada olunca değmeyin keyfine diyen sistem seks işçiliğini normalize eder. O kadar normal gösterir ki meslek olarak uzmanlar aracılığıyla adleder.

Topluma o kadar benimsetir ki seks işçiliği haklarından bahsedilir. Yakında  okulu açılırsa inanın hiç şaşırmam. Artık alaylı seks işçileri ve okullu seks işçileri diye ayırım bizleri bu düzende bekliyor olabilir.

İnsanları aşktan ve sevgiden yani hislerden ve düşüncelerden soyutlayarak cinsellikten öte sekse davet eden sisteme karşı durun! Acıdan korkmayın! Salt haz odaklı seks bizi objeleştirecek ve kendimize yabancılaşmamızı ve haz bağımlılığı gösterip fantezinin ötesine geçip insanlara da güvenimizi kaybedeceğimiz çarpık ve bize suçluluk duydurtacak cinsel ilişkiler kurduracağını unutmayınız!

Cahil toplumlar televizyon ve müzik tarafından olumsuz manipüle edilir. Cehaletten kurtulun ve insan olduğunuzu farkedin.

Kendinize ve çevrenize yabancılaşmayın ve özgürlük kisvesi altında yozlaşmayın!

Cinsellik tabu değildir, yasak edilmemelidir yasak edilecek şey duygusuz ve duyarsız ve de para karşılığı seks yani seks sözde işçiliği olmalıdır.

Gelin seks sözde işçiliğine karşı uzmanlara rağmen mücadele edelim. Kapitalist sistemin kölesi değil aşkla ve sevgiyle cinselliği yaşayalım.. Gerçek özgürlük budur!!

“KARDA DONMAK ÜZERESİN UYUMAK TATLI GELİYOR AMA SEN ÖLDÜĞÜNÜN FARKINDA DEĞİLSİN!”

ISSIZ ADAM OLMA ADA OL!

SEKS İŞÇİLİĞİNE HAYIR!!!!!

 

YAZARLAR

  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22