Emel Erkayıran-EMEKÇİ KADILARIN SESİ


Ne güzel insansın sen HALUK LEVENT


Onu anlatmaya kelimeler yetmeyecek biliyorum ama evet cesaret edebiliyorum . Hatta Ahbap OSMANİYE olarak onu yakından gördüğümüzü ve sohbet ettiğimizi bile dile getiriyorum. Aynı masada çay içtik ve sohbet ettik.
Samimiyet ve merhametin en yakışan yüzü Haluk LEVENT! Akraba gibi yakın gerçek bir dost kadar candan.
Osmaniye’ye konser için geldi bir kaç gün önce. Şehir Başkanımız, konser öncesinde görüşmek istediğimizi söylemiş. Kabul etmiş ama biz yine de son ana kadar değişikliğe hazırdık. Sonunda buluştuk tabii ki.
Yanımızda Türkiye’nin en büyük yıldızı Haluk LEVENT biz normal normal sohbetteyiz. Soru soruyoruz gayet rahat cevaplar. Özellikle OSMANİYE KORKUT ATA Rektörlük Binasındaki tüm Ahbaplar tek tek fotoğraf istiyor, yetmiyor selfi çektirmek istiyor, ( ben de dahil ) ama Usta sanatçı hiç sıkılmadan talepleri yerine getirmek için elinden geleni yapıyor. Ben sıkıldım o sıkılmadı. Her haliyle muhteşem bir insan. Zaten topluma yararlı çalışmalarını biliyor ve takdir ediyorduk, şimdi de bu kendine hayran bırakan insani yönünü de görmüş olduk.
Orada bulunan herkesin kalbinde çok özel bir yer bıraktığına inanıyorum.


Ben bu yazımda onu anlatmaya cesaret edemeyeceğimi biliyordum zaten. Fakat yakından gördüğüm samimiyeti biraz olsun dile getirmeye çalışırım demiştim.
Ne kadar anlatsam da eksik kalacağını biliyorum. Sanki bu dünyaya hizmet için gelmiş. Kendine sonsuz güven duyan, kıymetli hemşehrimizi biraz yorgun gördüğümü belirtmek istiyorum. Çünkü topluma adanmış hayatların genel özelliğidir yorgunluk.
Elbette sahneye çıkınca o yorgunluktan eser kalmadı. Zaten OKÜ Kampüsünü adeta dolup taştığını görünce başka bir şey beklenemezdi. Coşkuyla karşılandı değerli sanatçı. Sevgi̇ dolu yüreğiyle hepimizi büyüledi.
OKÜ Ahbap Kulüp temsilcileri gençleri anlatmıştım geçtiğimiz haftalarda. Haluk LEVENT Onlarla özel ilgilendi. Ve bu gençlerle de Ahbap OSMANİYE Yönetimiyle de özel fotoğraflar
OKÜ Rektörümüz Turgay UZUN da Ahbap Kulübünün fahri üyesi olmuş, çok sevindik bu habere. Rektörümüz “Diplomamızı da aldık Ahbap’tan” demiş. İlgi ve sevgiyle takip ettiğini dile getirmiş. Rektörümüze teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.
Gerçeğin ve iyiliğin peşinde Ahbap Derneği Genel Başkanı Haluk LEVENT memleketimizden rüzgar gibi geçti.
Korkut Ata Üniversitesi Kampüsü onun şarkılarıyla şenlendi. İnsan seli oldu adeta.!
Kocaman yüreğini yakından gördük . Allah yolunu açık etsin inşallah. Böylesi insanlar bölünerek çoğalmalı. Çünkü inanıyorum ki bu dünyayı iyilikler güzellikler kurtaracak.

YAZARLAR

  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00