Emel Erkayıran-EMEKÇİ KADILARIN SESİ


“MUTLU YILLAR MÜGE ANLI”

Tam 14 yıldır ATV ekranlarında hiç bıkmadan usanmadan izlediğimiz insanlık temalı programın mimarı MÜGE ANLI Hanımefendi 19 ARALIK ta doğmuştur.


Elbette iyi ki doğmuştur. Her yaptığı projelerde toplum yararı gözeterek adaleti savunan güçlü Kadın.
Haklı ve mağdurun yanında olurken, haksız ve güçlülere korkusuzca tepki veren kadın.
Haklı ve mağdur olanı savunmak kolay gelir de haksız ve güçlülere karşı durmak hiç kolay değildir.
Başarılı olmanın bazı kriterleri var. Farklı olmak ilk şartlardan biridir. Müge ANLI farklıdır ve her yaptığı projelerde toplum yararını gözetmektedir. Herkes ibunu yapamaz. Bu yüzden duyarlı tüm insanların dikkatini çekmektedir .

Süreklilik başarılı olmanın bir diğer şartıdır ki, ATV ekranlarında 14 koca yıldır izlenme rekorlarını kırmıştır. Konular o kadar toplumsal ve insan odaklıdır ki süreklilik göstermesine şaşmamalı.

Bu konuyla alakalı olarak bir sözü paylaşmakta yarar var.

“YETENEKLERİN SENİ BİR YERLERE GETİREBİLİR. AMA ORDA KALMAK TAMAMEN KARAKTERİNLE İLGİLİDİR.”

Planlı ve programlı ve dikkatli olmak ta yine başarılı olmanın şartıdır. ANLI programlarında izlediğimiz kadarıyla fazlasıyla dikkatlidir. Gözünden kaçırmamak adına konuklarını iyi dinler .
Başarılı olmanın yollarından Mazeret üretmemek, kararlılık derseniz fazlasıyla mevcuttur. Bugüne kadar hafta içi her gün aynı tempoda, hoş tavırlarıyla duyarlı tüm insanları kendine hayran bırakıyor.
Gazetecilik zor bir meslek. Yaklaşık bir buçuk yıldır ben de köşe yazarlığı yapıyorum. Memleketim ADANA ve KADİRLİ de yerel gazetelerde topluma faydalı olmak adına yazılar yazıyorum.

Müge ANLI bir Gazeteci olarak kalmamıştır. Televizyoncu olarak ta kalmamıştır. Çok ünlü bir kadın olarak ta kalmamıştır. Bütün güzel meziyetlerini ve ünvanlarını topluma faydalı olmak adına kullanmıştır.
Bunu yapmak çok büyük cesarettir. İlçemiz KADİRLİ de SEVGİ İZİ ve OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ dahil, Türk Kızılayı ile yaptığı projelerde onu destekliyoruz.

KADIN olmanın, hayatta zorluklarla mücadele etmek zorunda kalmaktan geçtiğini sürekli konu olarak işleyerek, kadınlara yönelik projeler yapmaktadır.
Kadın sığınma evlerinde kalan Kadınlar ve çocuklara da el uzatmıştır. Bu kurumlarda kalanlar da artık yalnız değilsiniz. Ülke genelinde çok sayıda oyuncak vb bu kurumlara gönderilmiştir. Bu da takdire şayan bir çalışmadır.

Müge ANLI ve dostları artık kalıplaşmış bir kavramdır. Biz onun dostları olarak yanındayız . Toplum yararına her projelerde beraberiz. Yalnız değiliz haklı ve gururluyuz. Güçlü ve kararlıyız. Pati dostları, kadın dostları, engelli dostları ….,

Bu vesileyle Başarılı gazetecimizin Geçtiğimiz günlerde kutlanan doğum gününü en içten dileklerimle kutlar sağlık mutluluk diliyorum.

KADİRLİ Kadınlar Meclisinin kuruluş yıl dönümü de aynı güne denk gelmektedir. Her biri adına ona sevgiler selamlar gönderiyorum.
Toplumun bazı kesimleri daha mağdur ve korunmaya muhtaçtır. Çocuklar Kadınlar engelliler ve hayvan dostlarımız buna dahildir. Müge ANLI tam da bu kesime dokunuyor. Bizler onu hayranlıkla takip ediyoruz. En kısa zamanda onu tekrar ziyarete gideceğiz Ve diyoruz ki:

İYİ Kİ VARSIN MÜGE ANLI. SENİN GİBİ İNSANLAR HEP VAROLSUN.

Haftaya tekrar görüşebilmek dileğiyle sağlıkla kalın mutlu kalın. Akıl ve beden sağlığına dikkat edin.

 

YAZARLAR

  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00