Zekai BULUÇ


İKİNCİ CUMHURİYETÇİLERİN SESLENİŞİ!


            Bizler İkinci Cumhuriyetçiler olarak ulus devletten ve üniter yapıdan yana olan kimliğimizi yitirdik. Federatif devlet kimliği aldığımız için eski kimliğimizin kıymeti harbiyesi yoktur!

Bizler emekten yana olan kimliğimizi yitirdik. Yerine yeni liberalist kimlik aldığımız için eski kimliğimiz hükümsüzdür!

Bizler Misak-ı Milli ile çizilen bölünmez bütünlüğümüzden yana olan kimliğimizden vazgeçip ?´ Verin kurtulun ?´ kimliği aldığımızdan eski kimliğimiz geçersizdir!

Bizler İkinci Cumhuriyetçiler olarak Türkiye topraklarının ve iklim şartlarının karakteristik yapısına göre tarım ve hayvancılık üretiminden yana olan kimliğimizi yitirdik. İthalatçı kimlik edindiğimizden dolayı eski kimliğimiz hükümsüzdür!

Bizler Adana Kebabından İnegöl Köftesinden ve Gaziantep Lahmacunundan yana olan kimliğimizi yitirdik. İthal köfte yemeye başladığımız için eski kimliğimizin kıymeti harbiyesiyoktur!

Biz yerli gazozdan yana olan kimliğimizi yitirdik. Asıl kimliğimizi ithal boyalı gazozda bulduk! İthal malı yeni liberallerin malı , devamlı onu kullanmalı.

Bizler kadınlardan yana olan kimliğimizi yitirdik. ?´ Onların iş yaşamında yeri olmasın ?´kimliği aldığımız için eski kimliğimiz geçersizdir! Onlar evde oturup üç -beş çocuk yapsınlar.Çamaşırları çitilesinler.

Emekçilerin sendikal özgürlüğünden yana olana kimliğimizi yitirdik. ?´Özgürlük tümüyle sermayenin olmalıdır .? kimliği aldığımız için yitirdiğimiz kimliğimizin kıymeti harbiyesiyoktur!

Bizler ?´Yurtta barış dünyada barış ?´ kimliğimizi kaybettik! Yurtta ve dünyada barış gerçekleşirse; silah sanayicileri nasıl para kazanacak söylemine uygun kimlik aldığımız için eski kimliğimiz hükümsüzdür!

Bizler utangaç (!) insanlarız direkt olarak ?´ Doğuyu ve Güneydoğuyu verin kurtulun! ?´ diyemediğimiz için bu söylemin üzerine şal örtüp ?´ Türkiye´nin batısı üretiyor, doğusu tüketiyor.? söylemini kurnazca kullanarak toplum mühendisliği yaparız.

Bizler Kurtuluş savaşında Kuvayi Milliyecilerin emperyalist işgalcilere karşı baş kaldırmamaları için nasihat eden Öğütçüler kurulunun post-moderniyiz!

Bizler  İkinci Cumhuriyetçiler olarak Türkiye sorunlarının Türkiye´de çözülmesinden yana olan kimliğimizi yitirdik! Türkiye´nin sorunları ancak ve ancak ithal malı çözüm ile çözülür kimliği aldığımız için eski kimliğimizin kıymeti harbiyesi yoktur!

İKİNCİCUMHURİYETÇİLERİN SESLENİŞİNE SESLENİŞ :Sayın abilerim sayın ablalarım ekmek Kur´an çarpsın ki yeni kimliğiniz sizlere çok yakışıyor. Paris´in ünlü modacılarının diktiği elbiseler gibi cuk diye oturmuş! Merak ediyorum bu elbiseleri size spekülatör George Soros mu diktirdi?

Sağlıcakla kalın.

 

 

YAZARLAR

  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.1 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 25.8 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,41% 0,05
  • EURO

    34,75% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2434,82% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00