Cihat OVALI - YORUM


HEYECANIMIZ DEMİRSPOR´LA VAR

PANORAMA


Bu hafta Adanaspor deplasmanda Hatayspor´a  4-1´lik skorla yenilirken, Adana Demirspor evinde Boluspor´a aynı skorla galip geldi.

ŞİMŞEK YOLA DEVAM DEDİ

Temsilcimiz Adana Demirspor, Spor Toto 1.Lig´in 31.haftasında karşılaştığı Boluspor´u sahasında 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek üç puanın sahibi oldu. Mavi Şimşekler bu galibiyetle, Ümraniyespor´un da puan kaybetmesiyle birlikte sıralamada kendini Play-Off´un içine attı. Ligin bitmesine üç hafta kala ilk iki hariç, üst taraf da alt taraf da adeta yangın yeri. Gençlerbirliği ve Denizlispor´a Süper Lig yolu açıldı, artık bu ligin misafirleri görünümündeler. Öte yandan, hali hazırda Play-Off potasında bulunan takımları zorlayacak Altınordu, Ümraniyespor ve az da olsa Boluspor takımları var. Bu takımlar pusuya yatıp üsteki takımların puan kaybetmesini bekliyorlar. Bu sebeple, Temsilcimizin geri kalan üç maçından da galip gelerek, ismini saydığım takımlara fırsat vermemesi gerek. Geçen hafta, 7.sıraya düşüp yaşadığımız korkuyu bir daha yaşamak istemiyoruz. Haydi  Mavi Şimşekler, düşmemek için mücadele eden Giresunspor karşılaşmasından üç puanla döndüğün takdirde, ufkun daha berrak olacaktır. Sezon boyunca harcadığın bütün emeklerin karşılığını, bu haftaki zorlu maçtan alınacak üç puanla çıkarabilirsin. Futbol şansın yanında olsun.

 ADANASPOR LİGİN TAMAMLANMASINI BEKLİYOR

Bir diğer Temsilcimiz Adanaspor, konuk olduğu Hatayspor´a farklı bir skorla yenilerek, bu haftayı da puansız kapadı. Lig´de kalmayı garantilemek için son üç maçtan sadece bir puan alması yeterli olan Toros Kaplanlarının, formalite maçları oynadığını söyleyebiliriz. Takımın motivasyonunu böyle bir ortamda sağlamak da zor. Eyüp Hoca´ya çok iş düşüyor. Fırsattan istifade, şimdiden önümüzdeki sezonun çalışmalarına başlaması gerekiyor, çünkü bu yıldan alınacak çok dersleri var Yönetimin. Dileğimiz mümkün olduğu kadar puan ve puanlarla bu sezonu tamamlasın Temsilcimiz.

 31. HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

Spor Toto  1. Lig´in 31.haftasında toplam (29) gol  atılırken, dört beraberliğin olduğu  hafta yaşadık.  Bu haftanın en ilginç olayı, Eskişehirspor´un düşmemeyi garantilemek için, rakibi Afyonspor´u yenerek ateşin içine atmasıydı.

 Bu  haftayı üç puanla kapayan Temsilcimiz  Adana Demirspor´un, tekrar Play-Off potasının içinde yer alarak altıncı sıraya yükselirken, bir diğer Temsilcimiz  Adanaspor  on dördüncü sırada bulunuyor. Otuz bir hafta sonunda zirvede Gençlerbirliği ve Denizlispor  takımları bulunurken, düşme hattında Afyonspor, Elazığspor ve Karabükspor var.

 32.HAFTA

Spor Toto 1.Lig´in 32.haftasında,  Adanaspor 3 Mayıs 2019 Cuma günü saat 19.30´da  Altınordu takımını ağırlarken, Adana Demirspor 5 Mayıs 2019 Pazar günü saat 17.00´de Giresunspor´a konuk oluyor.

YAZARLAR

  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22