Zekai BULUÇ

Tarih: 16.05.2017 09:51

EMMANUEL MACRON İLE EŞİ BRİGİTTE MACRON

Facebook Twitter Linked-in

Fransa´nın yeni cumhurbaşkanı Emmanuel MACRON oldu .Fransa tarihinin en genç cumhurbaşkanı seçilen  MACRON  henüz 39 yaşında .

Irkçı Le Pen´e karşı zafer kazanan  EmmanuelMacron ile eşinin arasındaki yaş farkı Türkiye´deki görsel ve yazılı basın için kaçırılmayacak fırsat oldu ! Neymiş BrigitteMacron kocasından çokça yaşlıymış . Türkiye´nin çok satan gazeteleri ve reytingi yüksek TV´leri olaya balıklama daldı .

Türkiye´nin kimi bölgelerinde 13-14 yaşlarındaki kızların okula gönderilmeyip 50-55  yaşındaki adamlara ( hepinizden çok özür diliyorum ) ? karı olarak ? verilmesi kimsenin umrundadeğil .

Ağanın , şeyhin  , şıhın , babanın , erkek kardeşin ve kocanın esiri olmuş kızlar ve kadınlar görmezden geliniyor !

Neymiş efendim eşi Fransa cumhurbaşkanından yaşça çok büyükmüş ! Türkiye ?deki kadınların , kızların  kötü talihi yenilmeden , kadına şiddet durdurulmadan ; demokrasi çınarı nasıl güçlenecek sorusunu sormayanlar  için önemli olan  Fransa  Cumhurbaşkanının eşi BrigitteMacron ?dan küçük olması ?

Türkiye ?deki çoğunluk görsel ve yazılı medya  iyi ki Fransa ?da yok !

Olsaydı eğer , EmmanuelMacron il eşi BrigitteMacron  yanlarına ikişer şahit alıp boşanmak için mahkemeye başvururlardı .

Bir kısım dedikoducu görsel ve yazılı medyaya sevabına  not : EmmanuelMacron ?un  neo-liberalist  olduğunu biliyor musunuz  yoksa görmezden mi geliyorsunuz ? Bu notu okurken bana Le Pen´cidemeyin !

Türkiye ?de kızlarımızın  , kadınlarımızın  ve çocuklarımızın  kötü talihlerinin ortadan kalkması dileğiyle.

Sağlıcakla kalın.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —