Zekai BULUÇ


DİYANET İŞLERİ BAŞKANI SAYIN ALİ ERBAŞ’A KÜÇÜK BİR SORUM VAR!

Sayın Erbaş,hilafet Osmanlıya geçmeden önce ve sonra;hiçbir Osmanlı padişahı,kutsal topraklara gidip hacı olma görevini yerine getirmemiştir!


DİYANET İŞLERİ BAŞKANI SAYIN ALİ ERBAŞ’A KÜÇÜK BİR SORUM VAR!

                                                                                                                 Zekai BULUÇ

     Sayın Erbaş,hilafet Osmanlıya geçmeden önce ve sonra;hiçbir Osmanlı padişahı,kutsal topraklara gidip hacı olma görevini yerine getirmemiştir! Sayın Erbaş,ben cahil cühela takımından olduğum için yukarıdaki sorumun cevabını bilmiyorum!  Bu sorunun cevabını bize açıklar mısınız? Örneğin Yavuz Sultan Selim’e niçin ‘’Hacı Yavuz Sultan Selim’’ denmiyor?  Sevabına açıklar mısınız?

                                                        *****

      Osmanlı ordusu kutsal topraklardan çekilirken hastanede yatan Mehmetçikleri Mekke Emiri Şerif Hüseyin’e emanet ettiler!  Şerif Hüseyin hain çıktı ve hastanede yatan Mehmetçiklerimizi Cembiye denilen eğmeçli bıçakla koyun gibi boğazlattırdı!

                                                         *****

       Sayın Erbaş müslüman din kardeşimiz BAE (Birleşik Arap Emirliği)de yapacağını yaptı! Güney Kıbrıs Rum kesimiyle bir olup,Doğu Akdeniz’de enerji aramalarına başladı.Petrol devi Exxon ‘uda yanlarına aldılar.Sayın Erbaş haberiniz var mı acaba?  

                                                         *****

       NOT: ‘’Vahabi araplarını sevmek imandandır!’’ diyenlerin torunları şimdi ne düşünüyor acaba ? 1974’ten sonra kadim dostumuz(!) ABD ambargo uygulayınca Libya hariç hiçbir Müslüman kardeşimiz bize bir litre akaryakıt vermemişti:Biz gençken eleştirel aklını kullanabilen abilerimiz ve amcalarımız Vahabi arabları için şöyle konuşurlardı: ‘’Vahabi arabı ahını kinini kırk yıl sonra almış,ne çabuk aldım !’’ dermiş.

        Evde kalın.

        Sağlıcakla kalın.

YAZARLAR

  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05