Emel Erkayıran-EMEKÇİ KADILARIN SESİ


AZRA KIZIMIZIN ANISINA “SEVGİ İZİ”

Kızımızın ablası Ezgi HAYTAOĞLU nun benden tek isteği “Sevgi izi”projesinin AZRANIN anısına olmasıydı.


Güzeller güzeli Ezgi’ye verdiğim sözü yerine getirdim. Ama O da bana söz verdi . Çok çalışacak, başarılı bir Türk kadını olacak. Bundan sonraki hayatında İhtiyaç duyduğu her zaman yanında olacağımızı da bilmesini istiyorum.
O şimdi İSTANBULDA bir öğretmen. Azra’nın yapmak isteyip te yapamadıklarını, yarım bıraktıklarını Ezgi’nin azimle devam ettireceğine eminim.
Anne Mezide Hanımla görüşmelerimiz devam edecek. Yalnız bırakmayacağız. Baba Mustafa beyin kızına yazdığı şiirleri beğenerek okuyor ve tebrik ediyorum. Çok derin duygularla yazdığını biliyorum. Kızımızın halası Mine Hanımın, kocaman yüreğiyle her yere yetişme azmini kutluyorum.
Çok zor olduğunu hepimiz biliyoruz, ama bu derin acılara dayanma gücünü, ancak birlikte bulabiliriz.

Azra Gülendam HAYTAOĞLU nun ailesi başta olmak üzere Değerli KADİRLİ Halkına, Kızımızın anısına düzenlediğimiz “sevgi izi” programımıza katıldıkları için çok teşekkür ediyorum. Azra’yı unutmayacağız ve daha pek çok anma programlarında halkımızla beraber olacağız. Temennimiz başka Azralar olmasın.

Yönetim kurulu üyesi olduğum çok değerli platformlardan
KADİRLİ Eğitim ve Kültür Vakfı yönetim kurulu Başkanım ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.
Türk Kızılayı KADİRLİ Şubesinden Genç Kızılay ve Kadın Kollarına teşekkür ederiz.
OSMANİYE AHBAP Şehir Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz
KADİRLİ Kaymakamıza, Belediye Başkanımıza ve Emniyet Müdürlüğümüze gerekli izin ve güvenlik önlemlerini sağladıkları için teşekkür ederiz .
KADİRLİ Halk Eğitim Merkezi Müdür ve Müdür Yardımcılarına destekleri için teşekkür ederiz .
KADİRLİ Aile ve Sosyal Hizmet Müdürlüğü Personellerine programımıza katılarak engelli bireylerimizin ailelerine desteklerinden ötürü teşekkür ederiz . Ayrıca Aile ve Sosyal Hizmet Müdüremize daveti için çok teşekkür ederiz . En kısa zamanda ziyaretine gideceğiz.

Bu güzel projelerde benimle olan KADİRLİ nin güçlü Kadınlarına minnettarım ! İsimlerini tek tek sayamıyorum ama onlar kendilerini çok iyi biliyorlar.
Engellilerimize titizlikle sevgi izlerini uygulayan, özellikle arabadan çıkamayan engelli bireyimiz için her imkanı sunan dövmecimiz Batuhan KARAKUŞ a çok teşekkür ederiz.
Her zaman yanımızda olan, projelerimizi destekleyen yenilerde ADANA Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan mükemmel insan Fehmi HAYTAOĞLU na programdaki etkili konuşması için teşekkür ederiz
Bu projede büyük emeği olan Diş Hekimi Mesnune KÜÇÜKKILINÇ Hanımefendiye çok teşekkür ederiz.

OSMANİYE, KADİRLİ, KOZAN ve SUMBAS dahil olmak üzere yaklaşık 20 engelli ve kendini ifade edemeyen alzheimer hastası bireye “sevgi iz”i uygulaması yapılmıştır.

Benim için en büyük mutluluk bu peojede Halkla içiçe olmaktır. Bu ailelerin yaşam koşullarını görerek, yardımcı olmaya çalıştmaktır.
Eğer kalbiniz iyilikler için atıyorsa ve duruşunuz sağlamsa, yeni katılımcılarla kocaman bir çember oluşturursunuz. Elbette, bu çemberin içinde de hep güzellikler olur. Anafikri: Çıkarsızca SEVGİDİR Ama sözde değil, samimice.

Sevgi izi projesinin mimarı, başarılı gazeteci ve televizyoncu çok sevdiğim Müge ANLI Hanım ve çalışkan ekibine sonsuz teşekkürler. Biz bu projelerle engelli bireylerin ve ailelerin mutluluğuna şahit oluyoruz ve hayır dualarını alıyoruz. İnanın bu duyguların hiçbiri parayla satın alınmaz.

Geri kalan tüm unvanlarını ardında bırakarak toplum yararına her projede, birlikte elele olmak en büyük amacım ve dileğimdir. Umarım eksiklerim ya da unuttuklarım kalmamıştır.

Etkinliğimizi haber yaparak daha çok kişiye ulaşmasını sağlayan “KADİRLİ POSTASI” Gazetesine çok teşekkür ederiz.

Azra Kızımızın mekanı cennet olsun inşallah. Anne ve babası başta olmak üzere tüm ailesine tekrar sabırlar ve başsağlığı diliyoruz .
#hayatpaykaştıkçagüzel

Son olarak Azra’nın babasının izniyle, kaybettiği kızına yazmış olduğu şiirlerden birini paylaşmak istiyorum sizinle:

HALAN ZEHRA AMCAN HUSAM
AĞLAYACAK BIR DOKUNSAM
TEK DERDIMIZ SENSIN TASAM
SORMADANMI GIDIYORSUN

DÜNYA EVINE GIRMEDEN
BANA BIR MEYVE VERMEDEN
YİRMİ BİRİ DEVİRMEDEN
DOYMADANMI GIDIYORSUN

KÜÇÜK HAZANI HASANI
DÜĞÜNÜ NIKAH MASANI
GÖNLÜNDE YATAN ASLANI
DEMEDENMI GIDIYORSUN

EMMIN NIHAT EMMIN BÜLENT
MEKANIMIZ OLDU GURBET
KÖRPE KUZUM ŞEKER ŞERBET
VERMEDENMI GIDIYORSUN

ANILAR KALDI MAZIDE
ŞARKILARDA HER DIZIDE
ÂĞLAR HEP ANAN MEZİDE
DUYMADANMI GIDIYORSUN

BİNİP MAHŞERİN ATINA
VARIRKEN ALLAH KATINA
NAMUSSUZUN SURATINA
VURMADANMI GIDIYORSUN

23.09.2021.MUSTAFA HAYTAOĞLU

En büyük teşekkürüm KADİRLİ KADINLAR MECLİSİNİN çok değer verdiğim canım üyelerimin emekleri içindir.

Haftaya tekrar görüşebilmek dileğiyle sağlıkla kalın mutlu kalın. Yaşadığınız her anın keyfine varın. Çünkü bu hayatın tekrarı yok.

YAZARLAR

  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,40% 0,03
  • EURO

    34,46% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2487,23% 0,18
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00