Emel Erkayıran-EMEKÇİ KADILARIN SESİ


“6. SEVGİ İZİ ETKİNLİĞİMİZİ tamamladık”


Kadirli Kadınlar Meclisi olarak her yıl sevgi izi uygulamasını İlçemizde gerçekleştiriyoruz. Bu yıl 6. sını düzenlediğimiz etkinliğimizi Kadirli Öğretmen Evinde geniş bir katılımla gerçekleştirdik.
Kadirlinin güzide Kadınlar Meclisine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve emekleri için gönülden tebrik ediyorum. Her zaman yanımda oldukları ve eksiklerimi tamamladıkları için onlara minnettarım. Başarı elde etmek istiyorsanız, sağlam bir ekip ve sürdürülebilirlik şart .
Adana’da ikamet eden ve bugüne özel gönüllü Kadirliye gelen,özel gereksinimli bireylere ve yaş almışlarımıza itinayla, kimlik kartı niteliğinde şifreyi el bileklerine kazıyan Halil SANVER Bey ve elemanı Burak İNCEOĞLU na buradan şahsım ve tüm hemşehrilerim adına tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum . Program sonrasında soranlar için buradan iletişim bilgilerini paylaşmak istiyorum .

Yurt Mahallesi, Turgut Özal Blv. 174-178, 01170 Çukurova/ADANA
tlf: 0 (553) 660 74 48

Her programda bize kapılarını sonuna kadar açan Kadirli Öğretmen Evi Müdürlüğüne ve çalışanları ekip olarak şahaneydi. Hiçbir şey unutulmamış; Müzik hiç susmadı, çay servisi de öyle. Öğretmen Evi Müdüresi Münevver BOLAT Hanımın nezdinde tüm ekibe sonsuz teşekkür ederiz .
Yine tüm sevgi izi programlarımızda hep yanımızda olan AA Basın muhabiri ilçemizin sevilen gazetecisi Menderes ÖZAT Bey Program sonuna kadar, her anı ölümsüzleştirmek için elinden geleni yaptı. Program sonunda ise dövmeci Halil Beyle ikisini oyuna davet ettik ve mükemmel anılar biriktirdik Başarılı gazetecimiz Menderes ÖZAT ve ANADOLU AJANSINA da buradan ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz .
Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim kurulu Başkanımız Duran İSAOĞLU Bey salona ilk gelenlerden oldu ve ailelerle yakından ilgilendi. Başkan yardımcımız, İlçe sağlık Müdüresi Ayşe BOZKURT ve Sağlık müdürlüğü personelleri de ekip olarak programa renk kattılar. Vakıf yönetim kurulu üyemiz ve Halk Şairimiz Musa ASLANSOFUOĞLU Beye bizlere şiir dinletisi sundu. KA-VAK KADİRLİ şube yönetimine çok teşekkür ederiz.

Kadirli Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz geniş bir katılımla program boyunca engelli bireylerimizin ailelerine her anlamda destek oldular. Psikososyal destek birimlerimiz, hem ailelerimizin sorunlarıyla ilgilendiler hem de eğlence kısmında bize eşlik ettiler. Kadirli Sosyal Hizmetler Müdüresi Havva DEMİR MOR Hanımın selamlarını aldık biz de çalışkan müdüremize gazetemiz aracılığıyla teşekkür eder başarılar dileriz.
Kadirli Kaymakamımız ve eşi hanımefendi de programa katılamayacakları için güzel dileklerini mesaj olarak gönderdiler. Mesajlarını aldık teşekkür ederiz.
Kadirli Belediye Başkanımız yoğun işlerinden dolayı programımıza katılamadı fakat eşi Ayşe TARHAN bizimleydi. Kendisine teşekkür ederiz
Çok sayıda sivil vatandaşlarımızın da katıldığı programda bu defa yaş almış büyüklerimiz dahil 25 kişiye sevgi izi uygulanmış oldu.
Programımıza katılan herkese, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.
Onların hayatına bir nebze de olsa faydalı olmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte en azından daha güvenli bir şekilde yaşayacaklar. Konunun özeti bu aslında…
Bu yıl ben de el bileğime sevgi izi yaptırıldım. Şimdilik sağlıklı olabilim ama ilerde ne olacağını bilmiyorum.
En büyük teşekkürümüz ve tebriklerimiz ise bu projenin mimari, Başarılı gazeteci ve televizyoncu Sayın Müge ANLI Hanımadır. Toplum yararı için tüm ünvanlarını kullanarak sürekli olarak projeler üreten bu güçlü kadını desteklemeye ve elimizden geldiğince faydalı olan tüm projelerini ilçemizde yaymaya devam edeceğiz. Ben de elimden geldiğince KADİRLİ POSTASI ve YENİ ADANA gazetelerimizin destekleriyle köşe yazılarımda bahsetmeye devam edeceğim.

Milletler Ligi'nde ev sahibi ABD'yi mağlup ederek finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı, finalde Çin'i setlerde 3-1 yenerek tarihinde ilk şampiyonluğuna ulaştı.
Güzel haberlere çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda Türk Kadınının başarısıyla bir kez daha gurur duyduk mutlu olduk. Tebrik eder başarılarının devamı dileriz.

YAZARLAR

  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19