Yüreklere dokundular
GÜNDEM 16.01.2022 10:36:00 956 0

Yüreklere dokundular

Evde sıcak odada ya da sokakta yaşıtlarıyla birlikte koşup oynaması gereken çocuklar, anne ve babaları tarafından gösteri yürüyüşüne götürülünce soğuk havada dışarıda saatlerce beklemek zorunda kaldı.

Adana’da kapatılan Furkan Vakfı üyeleri, izinsiz olmasına rağmen yürüyüş yapmak istedi; polis izin vermedi. Yaklaşık 200 kişilik grup, yürümekte ısrar edince etrafları sarıldı, bölgede güvenlik önlemleri arttırıldı. Evde sıcak odada ya da sokakta yaşıtlarıyla birlikte koşup oynaması gereken çocuklar, anne ve babaları tarafından gösteri yürüyüşüne götürülünce soğuk havada dışarıda saatlerce beklemek zorunda kaldı. Polis, bu duruma seyirci kalmadı; miniklerle yakından ilgilendi, onlara çeşitli oyuncaklar dağıttı. yüreklere dokundu.

 

 

Adana’da polis, anne ve babaları tarafından izinsiz bir gösteri yürüyüşe getirilen, soğuk havada sokakta beklemek zorunda kalan çocuklara duyarsız kalmadı; onlara çeşitli oyuncaklar dağıtıp yürekleri ısıttı.

POLİS İZİN VERMEDİ

‘Suç Örgütü Soruşturması’ kapsamında kapatılan; ‘Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’nın kurucu başkanı Alparslan Kuytul’un çağrısı ile ‘5 Ocak Meydanı’nda bir araya gelen yaklaşık 200 kişilik grup, burada kortejler eşliğinde yürüyüşe geçmek istedi, ancak polis söz konusu eyleme ‘izinsiz’ olduğu gerekçesiyle izin vermedi. Göstericiler yürümekte ısrar edince polis, grubun çevresini sardı; bölgedeki güvenlik önlemlerini arttırdı.

SOĞUKTA BEKLEDİLER

Bazı göstericiler, eylem için yanlarında çocuklarına da getirdiği görülürken, evde sıcak bir odada ya da sokakta arkadaşlarıyla birlikte koşup oynaması gereken çocuklar, sokakta soğuk havada saatlerce beklemek zorunda kaldı. Polis, bu duruma seyirci kalmadı. Adana Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan kadın polisler, söz konusu çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıttı; onların yüzünü güldürdü.

Kız çocuklarına bebek, erkeklere de oyuncak araba dağıtıp, miniklerle de yakından ilgilenen polis, bu davranışıyla da soğuk havada yürekleri ısıttı. İzinsiz olmasına rağmen yürümekte ısrar eden, bu yüzden de polisle karşı karşıya gelen anne ve babalar, çocuklarına oyuncak dağıtılmasına önce tepki gösterip engellemek istedi, ancak miniklerin ısrarı üzerine bundan vazgeçip, ekiplere müsaade etti.  

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli