Tarih: 07.09.2017 12:17

Yumurtalık´ta uçurtma sörfü festivali

Facebook Twitter Linked-in

Adana´nın turizm merkezi Yumurtalık İlçesi´nin Haylazlı sahili, en popüler ekstrem sporlardan kiteboard (uçurtma sörfü) tutkunlarının nefes kesen yarışlarına sahne olacak. Haylazlı sahilinde 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Yumurtalık Kiteboard Festivali´nde 330 sporcu, rüzgar ve dalgalarla dans edecek.
BÜYÜKŞEHİR SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA
Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yumurtalık Belediyesi´nin destekleriyle, Çukurova Kiteboard Akademi´nin ev sahipliğinde organize edilen Yumurtalık Kiteboard Festivali´nde Türkiye´nin dört bir yanından ve çeşitli ülkelerden Adana´ya akın edecek sporcular, 4 kategoride mücadele verecek. Görkemli organizasyonda Twintip Slalom, Hydrofoil Parkur Yarışı, Freestyle ve Ekstrem Takım Yarışları hem sporculara hem de izleyicilere tarifsiz heyecanlar yaşatacak. Yumurtalık Kiteboard Festivali´nde dereceye giren sporculara, kupa ve madalyaların yanı sıra toplam 31 bin lira para ödüllü dağıtılacak.

HAYLAZLI´YA ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİ
Büyükşehir Belediyesi, Adana´nın ve Yumurtalık´ın sportif anlamda tanıtımına katkı sağlayacak Yumurtalık Kiteboard Festivali´nde riderların rüzgar ve dalgalarla dansını izlemek isteyen vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Adana, Ceyhan ve Yumurtalık´tan ücretsiz otobüs seferleri yapacak. Belediye otobüsleri, 10 Eylül Pazar günü  saat 11.00´da Adana Büyükşehir Belediyesi binası, saat 12.00´da Ceyhan Kaymakamlığı, saat 12.00´da Yumurtalık Belediyesi önünden hareket edecek.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —