Tarih: 11.06.2017 14:36

YILDIZ OYUNCU ANTALYASPOR´DA

Facebook Twitter Linked-in

Bu yılın flaş ekiplerinden Antalyaspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için hucüm bölgesine önemli bir takviye yaptı. Kırmızı Beyazlılar, forvet mevkisinin yanı sıra kanatlarda da forma giyebilen Bordeaux´nun yıldızı Jeremy Menez´i renklerine bağladı. Bordeaux ile 2019´a kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Fransız oyuncuyu kadrosuna katan Antalyaspor, Salih Dursun´un ardından ikinci transferini yapmış oldu.

 ?Kulübümüz, Fransa´nın Bordeaux takımında forma giyen profesyonel futbolcu Jeremy Menez ile yaptığı görüşmeler sonucu protokol imzalamıştır. Kendisini 3 yıllığına Antalyasporumuza bağlayan sözleşmeye imza atan deneyimli kanat oyuncusu ile resmi transfer dönemi başladıktan sonra sözleşme imzalanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Jeremy Menez kariyeri

Menez 3 senelik Roma macerasında toplam 107 resmi maçta forma giyip 12 gol 22 asistlik bir performans sergiledi.

Daha sonra Fransa Paris Saint-Germain´da 3 sene forma giyen Menez, 42 resmi maçta 9 gol 22 asistlik bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. PSG´deki ikinci sezonunda 42 resmi maçta 8 gol ve 10 asistle, 3. sezonunda ise 26 resmi maçta 2 gol 3 asistle oynadı.

2014-15 sezonu öncesinde yeniden Serie A´nın yolunu tutan Menez Milan´a transfer olarak burada da 34 maçta 16 gol 4 asistlik bir performans sergiledi. İkinci sezonda forma şansı bulmakta zorlanan Jeremy Menez, 12 maçta oynadı ve 4 gol attı.

Son olarak geçtiğimiz sezon öncesi Bordeaux ile sözleşme imzalayan 30 yaşındaki yıldız, Fransa Ligi´ni 31 maçta 3 gol 3 asistle oynayarak kapattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —