Tarih: 27.11.2017 07:19

YENİ ADANA GAZETESİ´NDEN ATO VE ATB´YE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Yeni Adana Gazetesi 100. Yıla Hazırlık Komitesi üyeleri Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe ile Adana Ticaret Borsası Şahin Bilgiç´e ziyarette bulundu.

Komite üyeleri M. Ziya Yergök, Hulusi Güvel, Cemil Denli,  Hasan Yapıcı, Ali Kaya, Ahmet Duman, Ahmet Yahşi ve Vahit Şahin önce ATO Başkanı Atila Menevşe´yi ziyaret ederek, ?100. Yıla Doğru Yeni Adana? kitabını vererek, 24 Aralık´ta düzenlenecek olan 100. Yıl Kokteyline davet ettiler.

?YENİ ADANA GAZETESİ ADANA´NIN MARKASIDIR?

Menevşe,Yeni Adana Gazetesi´ni gönülden desteklediğini belirterek,?Yeni Adana Gazetesi Adana´nın markasıdır. 100 yıldır muhafaza edilmiş bir çizgisi var. Onu muhafaza etmeliyiz. Bu gazetemize tüm Adanamızın sahip çıkması gerekir? dedi.

/resimler/2017-11/27/0721231759337.jpg

ATB´YE ZİYARET

Yeni Adana Gazetesi 100. Yıla Hazırlık Komitesi üyeleri daha sonra Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç´i ziyaret ederek, 100 Hyıl Kokteyline davet ettiler.

?YENİ ADANA GAZETESİ ADANA´NIN BİR DEĞERİDİR?

ATB Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak ve ATB Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Tezcan´ın da bulunduğu ziyarette Başkan Şahin Bilgiç,?Yeni Adana Gazetesi´nin çizgisinden sapmayan yapısını ve politikasını bilen ve seven bir olarak her zaman desteklenmesi gereken bir gazete olduğunu ifade etti. Bilgiç, ?Yeni Adana Gazetesi Adana´nın bir değeridir. Adana´ya ve ülkeye verdikleri katkılar unutulmaz. Adından çok bahsedilmesi gerekir. 104 yıl önce kurulan Boramız gibidir? diye konuştu. (vş)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —