Tarih: 01.11.2017 13:53

YENİ ADANA GAZETESİ 100. YIL DÜZENLEME KURULU ADANA BAROSUNU ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

25 Aralık 2017 tarihinde 100 yaşına girecek olan Yeni Adana Gazetesi, 100. Yıl Düzenleme Kurulu kutlama programları kapsamında Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük´ü ziyaret etti

Av. Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Yeni Adana Gazetesinin 100. Yıl´a girecek olmasından dolayı mutluluğunu ifade ederek, yayın hayatında başarılar diledi.

Ülke ve yerel gündemle ilgili konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret esnasında; bağımsız ve özgür medyanın önemine vurgu yapan Av. Küçük; basın ve ifade özgürlüğü ile vatandaşın objektif haber alma hakkının, gelişmiş demokrasilerde vazgeçilmez temel unsurlar arasında bulunduğuna dikkat çekti.

Av. Küçük, ?Özgür basın, katılımcı demokrasilerin ve gelişmiş medeniyetlerin olmazsa olmazıdır.? dedi

Düzenleme Kurulu adına konuşan Adana 22. Dönem  Milletvekili Ziya Yergök, Gazetenin doğuşundan bugüne kadar geçirdiği dönemi özetledi. Yeni Adana´nın tarihine saygılı, Adana´nın bir değerine sahip çıkan gönüllüler olarak 100. Yılı görkemli bir şekilde kutlamak istediklerini ifade etti.

Av. Küçük, gereken katkıyı bu anlamda sunacaklarını söyledi.

Ziyaret sırasında Yeni Adana Gazetesi´nin ´100. Yıla Doğru´ adlı kitabı verildi.

Görüşmede, önceki dönem Baro Başkanı Av. Aziz Erbek, Av. Cemil Denli, Ahmet Yahşi, Ali Kaya, CHP Adana eski Milletvekili Hulusi Güvel ve Hasan Yapıcı da hazır bulundular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —