Tarih: 17.10.2015 11:58

Yaktın Beni Filminin Özel Gösterimiyle Adana´ya Yıldız Yağacak

Facebook Twitter Linked-in

Başrol oyuncuları, film ekibi ve sinema severler 24 Ekim Cumartesi günü 15:30´da Optimum AVM´deki Avşar Sinemaları önünde yapılacak söyleşi sonrasında hep birlikte filmi seyredecek.
Yönetmenliğini Can Yücel´in, senaristliğini Uğraş Güneş´in yaptığı kahkaha dolu filmin başlıca rollerini Uğur Yücel, Sarp Apak, Sinem Kobal, Meltem Cumbul, Hasibe Eren ve Sezai Aydın paylaşıyor. Özel gösterim öncesi saat 15:30´da başlayacak söyleşiyle sinema severler ünlü oyuncular Uğur Yücel, Sinem Kobal, Meltem Cumbul, Hasibe Eren, Can Yücel, Şükrü Erol Avcı, Engin Sarıal ve Gözde Yılmaz ile sohbet etme fırsatı bulacak.
/resimler/2015-10/17/1200149967594.jpg
KAHKAHAYA DOYURACAK
İzleyicileri 100 dakika süresince günlük yaşamın stresinden uzaklaştırıp kahkahaya boğan Yaktın Beni, itfaiye çalışanı olan ve annesini kaybettikten sonra yıllardır birlikte olduğu İpek ile evlenmeye hazırlanan Selam´ın çevresinde gelişiyor. Selam´ın hayalleri ve yaşantısı yıllardır görmediği dayısı Macit´in çıkagelmesiyle karışıyor. Macit´in İpek´e aşık olması ise işleri tamamen karmaşaya dönüştürüyor..




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —