Tarih: 06.12.2018 14:24

Vali Mahmut Demirtaş ÇGC´ni ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Başkan Yardımcısı Sait Güleç, Genel Sekreter M.Ömer Üney, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Baştuğ, Sefa Saygıdeğer, Süreyya Uri ve Hüseyin Arat ile cemiyetin kurucu üyeleri tarafından karşılanan Vali Demirtaş, ÇGC´nin yeni sosyal tesislerinin geniş bir alana  yayıldığını ve Adana´nın güzel mekanlarından biri olduğuna dikkat çekti.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ise Vali Mahmut Demirtaş´ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Her zaman bizlerin yanında yer alan ve desteğini esirgemeyen Valimize teşekkür ediyorum. Tesislerimizin tamamen hazır duruma gelmesi sonrasında Valiliğimizle birlikte önemli faaliyetler yapılması için görüş alışverişimiz sürecek" dedi.

Vali Mahmut Demirtaş, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ortaklığında Çukurova Kalkınma Ajansı 2018 Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanan ?´ Haber ve Basın Bülteni Yazma, Etkili Fotoğraf ve Kamera Çekme Teknikleri ve Sosyal Medya Haberciliği Uygulamalı Eğitimi´´ projesine katkılarından dolayı ÇGC Başkanı Cafer Esendemir´e plaket sundu. (CO)

 

 
 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —