Tarih: 17.12.2017 15:59

USTA RAKETLER ADANA´DA KAPIŞIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkiye´nin usta raketlerini buluşturacak Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası´nın ana sponsorluğunu üstlendi. 16-23 Aralık tarihleri arasında Adana Atlıspor Kulübü kortlarında gerçekleştirilecek şampiyonada 200 tenisçi, mücadele verecek.

Futboldan güreşe, judodan atletizme, yüzmeden basketbola her branşta sporun birleştirici, bütünleştirici gücünü Adana´da hakim kılan Adana Büyükşehir Belediyesi, Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası´na da tam destek verdi. Başkan Hüseyin Sözlü´nün talimatları doğrultusunda çalışma yürüten Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanlığı, Adana Atlıspor Kulübü´nde 16-23 Aralık tarihleri arasında yapılacak Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası´yla ilgili hazırlıklarını tamamladı.

Şampiyonaya Türkiye´nin çeşitli illerinden 13 yaş üzeri 200 sporcunun katılacağı, karşılaşmaların erkek ve bayanlar şeklinde tek ve çift olarak yapılacağı belirtildi.  İstanbul ve Ankara dışında ilk defa Adana´da organize edilen ve Atlı Spor İliescu Academy tarafından yürütülecek Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası´nda dereceye giren sporculara madalya ve kupa verilecek.(Haber Merkezi)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —