Tarih: 17.08.2017 12:40

Üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere ücretsiz ulaşım

Facebook Twitter Linked-in

Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Üniversitesi´ne (ÇÜ) kayıt yaptırmak için Türkiye´nin çeşitli illerinden gelen öğrencilere ücretsiz ulaşım kolaylığı sağladı. Merkez Otogar´a gelen öğrencileri karşılayan belediye görevlileri, Adana´yı tanıtan yayınlar hediye edip, klimalı belediye otobüsleriyle servis hizmeti sundu.  

  Üniversite hayatına Adana´da başlayan öğrenciler ve ailelerinin Çukurova Üniversitesi´ne kayıt işlemlerini kolaylaştırmak için Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanlığı görevlileri Merkez Otogar´da stantlar açtı. Belediye personeli, yurdun çeşitli illerinden gelen öğrencileri karşılayıp, bilgilendirme ve yönlendirme hizmeti verdi. Adana´yı tanıtan çeşitli yayınlar hediye eden görevliler, Çukurova Üniversitesi yerleşkesi içinde kayıt başvurularının yapıldığı Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Salonu´na kadar öğrencilerin ücretsiz ulaşımlarını gerçekleştirdi.
  Çukurova Üniversitesi´nin çeşitli fakültelerinde eğitim hayatını sürdürecek öğrenciler, Adana Büyükşehir Belediyesi´nin kayıt kolaylığı hizmetinden memnuniyet duyduklarını belirtip, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´ye teşekkür ettiler.(Fİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —