Tarih: 15.09.2021 14:12

UMUT BAYKAN,"SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN PROJELER ÜRETECEĞİZ"

Facebook Twitter Linked-in

S.S. 42 No'lu Havalimanı Birlik Taksi Motorlu Taşıyıcıları Kooperatif  Başkanı ve Adana Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Umut Baykan, nakliyeci ve kargo sektöründen esnaflar ile biraraya geldi.
Bu üç sektörün temsilcilerinin sorunlarını dinleyen Baykan, çözümlere yönelik olarak danışmalarda bulundu.
Bu üç sektörün ortak sorunları olan ulaşım alanları ve şehir içinde yükleme boşaltma  saatlerinde düzenlemeler ve korsan nakliye firmaları ve bunların çözüm yolları üzerinde görüş alış-verişinde bulunan Baykan, pandemi döneminde yaşanan ekonomik ve sosyal olayları değerlendirdi.
Sektör temsilcileri ile küçük işletmelerin 2021 sonu ve 2022 yılı içindeki beklentilerini dinleyen S.S. 42 No'lu Havalimanı Birlik Taksi Motorlu Taşıyıcıları Kooperatif Başkanı ve Adana Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Umut Baykan, çözüme yönelik projeler üretilmesi noktasında görüş birliğine vardıkların söyledi.
Toplantıya kargo sektöründe çalışan Ayhan Genç Osmanoğlu, Sertaç Onar, Murat Yener, Yusuf Can Ünal, Ozan Taksi Başkanı Bülent Karakaş, Birlik Taksi Durağı delegelerinden Suat Aşır, Şahin Yeler, Ethem Barın ve Seyhan Aşır katıldı.

(VŞ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —