Tarih: 18.04.2023 07:31

“ÜLKEMİZE ESER KAZANDIRMADIĞIMIZ BİR GÜNÜMÜZ YOK”

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un çeşitli ilçelerine barınmak için gelen depremzede vatandaşlarla bir araya geldiği iftar programında bir konuşma yaptı.

Erdoğan,"Başkaları makam peşinde, koltuk peşinde, siyasi ikbal peşinde koşsa da biz asla onlar gibi olmadık, olmayacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: "Bizler zorluklarla beraber mutlaka bir kolaylığın da olduğuna iman eden, zorlukların üstesinden birlik ve beraberlik içinde gelen bir ümmetiz, bir milletiz. Bizler, emanetini taşıdığımız insanına karşı sorumluluk duygusuyla hareket eden bir Cumhur İttifakı'yız. Bizler başta 14 milyon depremzede kardeşimiz olmak üzere 85 milyonun mesuliyetini, vebalini omuzlarında taşıyan bir Cumhur İttifakı'yız. Rabb'im ömür, milletimiz de destek verdikçe inşallah bu mesuliyeti en güzel şekilde yerine getirmeye çalışacağız. İşte sizler de görüyorsunuz, icraatsız, açılışsız, ülkemize eser kazandırmadığımız bir günümüz yok. Kardeşlerim, şu güzel Kadir Gecesi'nde şimdiden 14 Mayıs'a hazır mıyız? Gümbür gümbür sandıklara gitmeye hazır mıyız? Şu mübarek gecenin feyzinden Rabb'im bizleri istifade edenlerden eylesin."

Vatandaşlardan ellerini kaldırmalarını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" ve "Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız" diyerek seslendi.

(vş)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —