Tarih: 30.04.2017 09:20

Ulaş Çetinkaya, ?1 Mayıs´a seyirci kalmayalım?

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili, Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, tüm işçi ve emekçi sınıfını 1 Mayıs´ta hak arama mücadelesine çağırdı.

Anayasa referandumunun ardından işçilerin bir çok hakkının elinden alınacağına işaret eden Çetinkaya, kıdem tazminatları başta olmak üzere bütün hak ve kazanımların yok edilmesine seyirci kalınmaması gerektiğini vurguladı.

?ÖTELENMİŞLİĞE GEÇİT VERMEYİN?

1 Mayıs Pazartesi günü Adanalıları alanlara çağıran Çetinkaya, doğanın, kamu kaynaklarının bitirilmesine, gelecek nesillerin özgürlüklerinin ipotek altına alınmasına karşı tüm insanların 1 Mayıs mücadele gününde haykırması gerektiğini kaydetti.

Kanlı 1 Mayıs 1977 yılının 40. Yıldönümünde katledilen yurtsever insanların anılarını alanlarda yaşatmak için, sömürüye, baskıya, zulme ve ötelenmişliğe geçit vermemek için yasal mücadelenin önemine işaret eden Çetinkaya, ?1 Mayıs´ta Cumhuriyet kazanımlarının devamından ve halkçılıktan yana tavır sergileyeceğiz. Tüm halkımızı alanlara davet ediyoruz? ifadelerine yer verdi.(vş)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —